5e NIEUWSBRIEF

Team Buurman & Buurman

3 keer is scheepsrecht ! en dus gaan Buurman & Buurman voor de winst in 2018!  

Buurman & Buurman bijna weer thuis….

Buurman & Buurman

Vrijdagochtend gingen Buurman & Buurman vanuit Lycksele met de nieuwe coördinaten weer op pad. De wegen waren slecht begaanbaar, vol met sneeuw en erg glad! Dit leverde uiteraard prachtige plaatjes op maar voorzichtigheid was geboden. In de loop van de ochtend hebben Buurman & Buurman assistentie verleent aan een ander team die van de weg geraakt waren. De Isuzu heeft de auto uit de berm getrokken en Buurman & Buurman gingen vol goede moed weer verder. Het lukte ze om de Isuzu op de weg te houden, totdat……ook Buurman & Buurman gingen schuiven en in een sneeuw rug langs de weg terecht kwamen…… Gelukkig werden ze geholpen door een behulpzame voorbijganger en konden ze na 21 minuten de weg weer vervolgen. Na een enerverende dag was de eindbestemming vrijdag in Karlstad.

Zaterdagochtend gestart vanuit Karlstad naar een tussenstop in de buurt van Göteborg. Samen met de backoffice hebben Buurman & Buurman gekeken naar de meest optimale route eventueel in combinatie met een overtocht. Ondertussen wordt in de loop van de dag de tussenstand van het klassement bekend en Buurman & Buurman staan op de 2e plaats!! Mede daardoor wordt het nóg spannender vandaag…

Na het verkrijgen van de nieuwe coördinaten snel door naar het eindpunt. Er wordt besloten 2 overtochten te maken vandaag, de eerste overtocht hebben ze op tijd gehaald. Voor de tweede overtocht wordt dat nog erg spannend….. De backoffice krijgt een telefoontje van Buurman & Buurman dat ze het waarschijnlijk op een paar minuten niet gaan halen. Er is een ticket voor ze geboekt maar ze moeten een kwartier van tevoren inchecken. Een telefoontje van de backoffice naar de veermaatschappij mocht niet baten, helaas! Uiteindelijk hebben ze de boot nét niet gehaald…..dat was wel een tegenvaller. Wat zal dit doen voor het klassement? Dat is nog afwachten. Uiteraard hopen we morgen op een podiumplaats voor Buurman & Buurman. Na de overtocht vol gas door naar de eindbestemming van vandaag (Rendsburg in Duitsland) waar ze om 20:08 uur zijn aangekomen. Morgen de laatste dag, duimen jullie mee voor een podiumplaats?

 

Buurman & Buurman een podiumplaats?

Nog één nachtje en dan finishen Buurman & Buurman in Zaltbommel. Komt u ze ook verwelkomen op de Markt? De winkels zijn geopend en vanaf 14: 00 uur zijn er leuke activiteiten in de stad, dus kom allemaal naar de Markt morgenmiddag! Na het finishen kunt u uiteraard de auto van Buurman & Buurman bekijken. We hopen u te zien morgen!

Buurman & Buurman ook volgen?

Wilt u Buurman & Buurman ook volgen en lezen / zien wat ze onderweg allemaal meemaken? Dat kan! Neem dan een kijkje op de facebookpagina van Buurman & Buurman: https://www.facebook.com/arcticbuurman/

Wanneer u op “vind ik leuk” klikt en op “volgen” dan kunt u alle avonturen van deze mooie rit van Buurman & Buurman lezen.

Via de website van Arctic Challenge kunt u volgen waar Buurman & Buurman rijden, om dit te kunnen volgen kijk dan op: https://www.arctic-challenge.nl/live Buurman & Buurman hebben team nummer 6.

 

Links en contact gegevens

Facebook Buurman & Buurman:            https://www.facebook.com/arcticbuurman/

Arctic Challenge website:                          http://www.arctic-challenge.nl/

Bommelstein|Waluwe|Vergt                    http://prezzent.nl/zaltbommel-bommelstein/

Autobedrijf van Tilborg:                            http://www.van-tilborg.nl/

’t Stadscafé:                                                 http://stadscafezaltbommel.nl/

’t Zusje:                                                         http://www.zusje-tapas.nl/onze-zusjes/t-zusje-zaltbommel/

 

Met vriendelijke groet,

Martin Groeneveld & Rob Muller

Team Buurman & Buurman

Martin Groeneveld   & Rob Muller