Auto schade herstel bedrijf

Peugeot erkend schadeherstel | goed voor alle merken

Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel is een erkend schadeherstelbedrijf waardoor u verzekerd bent van vakwerk. Wij geven iedere auto een tweede leven. We weten raad met parkeerpech maar herstellen ook serieuze schades. Ook voor de reparatie van ruitschade zijn wij u uiteraard graag van dienst. Uiteraard werkt onze schadeafdeling alleen met originele onderdelen en milieuvriendelijke lakken.

Van Tilborg: hét auto schade herstel bedrijf in de regio Gameren

Het kan de beste overkomen – u schat de afstand tussen uw auto en dat ene paaltje nét verkeerd in, met een deuk, kapotte verlichting en paar krassen tot gevolg. Ook als u betrokken raakt bij een verkeersongeval kan er schade aan uw auto ontstaan. Als u schade heeft opgelopen, raden we u aan om deze zo snel mogelijk te laten herstellen. Het kan in sommige gevallen namelijk gevaarlijk zijn om met auto schade te blijven rondrijden. Ook kan dit u op den duur veel geld kosten: als de schade niet tijdig wordt hersteld, kan het probleem in de loop der tijd verergeren, waardoor het op een gegeven moment alleen nog maar kan worden opgelost met een of meerdere dure reparaties. Bent u op zoek naar een auto schade herstel bedrijf in de regio Gameren, Den Bosch en Zaltbommel? Bij autobedrijf van Tilborg kunt u uw voertuig voordelig laten repareren.

Herstel schade auto door ervaren vakmensen

Als u uw voertuig laat repareren, wilt u natuurlijk zeker weten dat dit op een vakkundige manier zal gebeuren. Bij Autobedrijf Van Tilborg is uw auto in goede handen. Van Tilborg heeft namelijk meer dan 50 jaar ervaring als auto schade herstel bedrijf. Bij ons bent u dus altijd verzekerd van vakwerk! Onze monteurs om met allerlei soorten schade om te gaan – van deuken tot niet werkende remmen, en van kapotte verlichting tot ruitschade auto. Onze schadeafdeling werkt met originele onderdelen en milieuvriendelijke lakken. Indien nodig voorzien we u graag van vervangend vervoer. Bent u benieuwd naar de kosten vervangend vervoer? Bij Van Tilborg kunt u altijd een persoonlijke offerte aanvragen.

Het adres voor goedkoop auto schade herstel

Auto schade komt voor in alle soorten en maten – van kleine krasjes tot ingewikkelde problemen met de remmen. Om die reden kunnen de kosten voor het herstel van auto schade flink uiteenlopen. Is er slechts sprake van kleine schade, zoals een kras, een deukje of een scheurt de bekleding? In dat geval kunt u de schade tegen een klein prijsje laten herstellen.

Een offerte op maat

Het is natuurlijk prettig om vooraf te weten hoeveel een reparatie zal kosten. Om die reden is het bij auto schade herstel bedrijf Van Tilborg altijd mogelijk om vooraf een persoonlijke offerte aan te vragen. Deze offerte is uiteraard geheel vrijblijvend. Neem gerust contact met ons op via (0418) 51 22 18, info@van-tilborg.nl of ons contactformulier. Maakt u gebruik van de mail of van ons contactformulier? Probeer de schade dan zo precies mogelijk te omschrijven. Zo kunnen we een zo nauwkeurig mogelijke prijsopgave voor u opstellen.

Meer informatie

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte/advies naar (0418) 51 22 18, stuur een e-mail of vul het contactformulier in, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail