Schadeherstel

Peugeot erkend schadeherstel | goed voor alle merken

Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel is een erkend schadeherstelbedrijf waardoor u verzekerd bent van vakwerk. Wij geven iedere auto een tweede leven. We weten raad met parkeerpech maar herstellen ook serieuze schades. Ook voor de reparatie van ruitschade zijn wij u uiteraard graag van dienst. Uiteraard werkt onze schadeafdeling alleen met originele onderdelen en milieuvriendelijke lakken.

Kleine schades kleine prijzen

Klein Schadeherstel betekent dat u kleine schades ook tegen kleine prijzen kunt laten herstellen. Hebt u no­ claim opgebouwd op uw auto­verzekering? In dit geval kan het voor u financieel aantrekkelijker zijn om het herstel van deze schades niet te declareren bij uw verzekeringsmaatschappij, maar de herstelkosten zelf te dragen. Klein schadeherstel tegen kleine prijzen is mogelijk door toepassing van nieuwe technieken waardoor uw auto vaak niet gedemonteerd hoeft te worden.

Welke schades komen in aanmerking voor Klein Schadeherstel?

Dit zijn bijvoorbeeld: deukjes, krasjes, sterretjes, scheurtjes en gaatjes in bumpers, dashboard en in de bekleding. Tevens kunnen wij onaangename geuren uit uw auto verwijderen. Onze deskundige medewerkers informeren u graag of de schade aan uw auto in aanmerking komt voor Klein Schadeherstel.

Schade is en blijft allesbehalve leuk. Maar mocht het u overkomen, dan helpen we u graag, met zowel de schade-afhandeling als het schadeherstel, om u zo het leed weer snel te doen vergeten.

Meer informatie

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte/advies naar (0418) 51 22 18, stuur een e-mail of vul het contactformulier in, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail