4e NIEUWSBRIEF

Team Buurman & Buurman

3 keer is scheepsrecht ! en dus gaan Buurman & Buurman voor de winst in 2018!  

Buurman & Buurman in het hoge noorden……

Buurman & Buurman

Zaterdagmiddag zijn Buurman & Buurman vertrokken richting het hoge noorden. Rond 12:15 uur zijn ze zaterdag van start gegaan en hebben non-stop doorgereden tot zondagavond 22:45 uur!!

Dat op zich is al een Challenge…..na 34,5 uur rijden zijn ze aangekomen in Lapland. Na een welverdiende nachtrust was het de volgende ochtend weer vroeg dag. Zeker ook gezien het tijdverschil van een uur. De maandag stond in het teken van 2 activiteiten: een tocht met een sneeuwscooter en icedriften.

 

Dinsdagochtend zijn Buurman & Buurman vertrokken voor een tocht van ruim 500 km met als eindbestemming Harstad (Lofoten) in Noorwegen.

Woensdag kregen alle teams meerdere coördinaten welke allemaal aangedaan moesten worden. Aan de teams de taak een zo efficiënt mogelijke route in elkaar zetten, met zo weinig mogelijk kilometers en met aankomst op de “meest ideale tijd”. Dat was voor iedereen een hele uitdaging!

De tocht ging tot in het noordelijkste puntje van de Lofoten en daarna weer naar het het zuiden. Een prachtige rit met als eindbestemming Bodo in Noorwegen.

Donderdagochtend hebben Buurman & Buurman weer nieuwe coördinaten gekregen en zijn ze begonnen aan weer een mooie uitdagende rit. Veel sneeuw onderweg en erg gladde wegen. Voor de 2e etappe vanmiddag hebben Buurman & Buurman de joker ingezet……. Spannend wat dit doet met het klassement! Eindbestemming voor vandaag was Lycksele in Zweden.

Buurman & Buurman ook volgen?

Wilt u Buurman & Buurman ook volgen en lezen / zien wat ze onderweg allemaal meemaken? Dat kan! Neem dan een kijkje op de facebookpagina van Buurman & Buurman: https://www.facebook.com/arcticbuurman/

Wanneer u op “vind ik leuk” klikt en op “volgen” dan kunt u alle avonturen van deze mooie rit van Buurman & Buurman lezen.

Via de website van Arctic Challenge kunt u volgen waar Buurman & Buurman rijden, om dit te kunnen volgen kijk dan op: https://www.arctic-challenge.nl/live Buurman & Buurman hebben team nummer 6.

 

Links en contact gegevens

Facebook Buurman & Buurman:            https://www.facebook.com/arcticbuurman/

Arctic Challenge website:                          http://www.arctic-challenge.nl/

Bommelstein|Waluwe|Vergt                    http://prezzent.nl/zaltbommel-bommelstein/

Autobedrijf van Tilborg:                            http://www.van-tilborg.nl/

’t Stadscafé:                                                 http://stadscafezaltbommel.nl/

’t Zusje:                                                         http://www.zusje-tapas.nl/onze-zusjes/t-zusje-zaltbommel/

 

Met vriendelijke groet,

Martin Groeneveld & Rob Muller

Team Buurman & Buurman

Martin Groeneveld   & Rob Muller