Historie

Kwaliteit en service sinds 1964

Sinds 1964 gaan kwaliteit en service hand in hand bij Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel. Daarmee is Autobedrijf Van Tilborg één van ’s lands “oudste” relaties bij Peugeot.

Bij de Peugeot en Citroën importeur heeft Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel inmiddels een hoge reputatie kunnen opbouwen, gebaseerd op betrouwbaarheid, bijzonder grote technische kennis, ervaring en servicegerichtheid.

Verhuizing vanuit de binnenstad naar de huidige locatie

In begin jaren 80 is Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel vanuit de binnenstad (Waterstraat 38) naar een modern, fraai en ruim pand aan de Nieuwe Tijningen vertrokken, om een optimalere dienstverlening naar de gestaag groeiende klantenkring te kunnen waarborgen. “U van dienst zijn” is voor Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel geen loze kreet, maar heeft specifieke betekenis: service – betrouwbaarheid – en kwaliteit, zijn en blijven onze kenmerken; afspraken nakomen is geen uitzondering maar regel. En “half werk is geen werk”. Daar staan onze goed opgeleide mensen bij aanschaf of onderhoud van uw auto borg voor!

Onderscheidingen

Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel is in 1996 onderscheiden door Peugeot met de “Lion d’Or” in de categorie “Service” en in 2008 met de Trophee “Qualité de Service”. Nog altijd scoort Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel heel hoog in klanttevredenheidsonderzoeken. In 2016 was Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel de best scorende contractpartner van Peugeot op het gebied van Aftersales. Onze reviews geven u een goed beeld hoe onze klanten onze service en dienstverlening ervaren. Bekijk de beoordelingen van onze klanten >> 

Familiebedrijf

Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel is een écht familiebedrijf. Oprichter Rien van Tilborg (1930 t/m 2014) is zoals gezegd in de Waterstraat begonnen met een automobielbedrijf, in dit bedrijf zijn later zijn twee kinderen (Rina Groeneveld-van Tilborg en Adri van Tilborg) komen te werken. Rina is zoals de naam al doet vermoeden, getrouwd met Rinus Groeneveld (1952 t/m januari 2021). In 1970 is Rinus in het bedrijf van Rien komen te werken. Rinus en Rina Groeneveld hebben een zoon (Martin Groeneveld). Martin heeft inmiddels het bedrijf over genomen en is dus de 3e generatie van het familiebedrijf.

Uw voordeel van ons familiebedrijf

Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel is dus een écht familiebedrijf. Familiebedrijven kenmerken zich door: uitstraling van vertrouwen, betrokkenheid en warmte. Dat is natuurlijk ook op Autobedrijf Van Tilborg van toepassing. Wij als Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel richten ons op de lange termijn relaties en beginnen daar voor de verandering eens niet bij de klant maar bij onze organisatie die voor een deel bestaat uit onze eigen familieleden. Ook onze medewerkers die geen familie zijn maken we “eigen”. Door deze medewerkers op te nemen en door het “eigen” maken is het veelal zo dat deze medewerkers als familie voelen. Op die manier vormen wij een hecht familieteam en richten we ons met dit team op ú, om uw bezoek aan ons bedrijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het aangename koppelen we vervolgens aan ons kerndoel: De hoogste kwaliteit, áltijd! U bent van harte welkom.

Uitbreiding

Sinds 2014 is Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel Isuzu dealer. Met de komst van Isuzu hebben we een product in handen voor het zware 4X4 werk.

In 2016 hebben we onze werkplaats verbouwd en voorzien van de meest moderne equipement. Tevens hebben we meer werkplekken kunnen creëren en daarmee geanticipeerd op onze groei.

In 2017 hebben we de aangekochte groenstroken rondom ons bedrijf ingericht als presentatieruimte voor ons aanbod auto’s en als bezoekersparkeerplaatsen om een bezoek aan ons bedrijf nog aangenamer te maken.

In 2018 hebben we naast Peugeot en Isuzu ook het Dealerschap van Citroën verworven. Met de komst van Citroën kunnen we een nóg breder assortiment auto’s aanbieden.

Ook in 2018 hebben we het James Autoservice label toegevoegd. Met James Autoservice zijn we een gecertificeerd service en onderhoudsbedrijf voor elk merk (lease)auto.

Begin 2019 hebben we ons vernieuwde bedrijfspand in gebruik genomen. Na een grondige en ingrijpende verbouwing zijn de werkplaatsreceptie, de ontvangst- en wachtruimte, de showroom en de kantoren weer helemaal van deze tijd.

In 2021 is onze werkplaats opnieuw verbouwd en uitgebreid met twee extra hefbruggen. Met deze verbouwing anticiperen we wederom op onze groei.

Afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u een van de mobiliteitsoplossingen reserveren dan kunt u deze kenbaar maken middels onze digitale werkplaatsplanning, maar u kunt uiteraard ook direct bellen naar (0418) 51 22 18 of ons een e-mail sturen.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail