Je bent nu hier://Historie
Historie 2017-12-22T09:30:51+01:00

Historie

Kwaliteit en service sinds 1964

Sinds 1964 gaan kwaliteit en service hand in hand bij Autobedrijf Van Tilborg. Daarmee is Autobedrijf Van Tilborg één van ’s lands “oudste” relaties bij Peugeot.

Bij de Peugeot importeur heeft Autobedrijf Van Tilborg inmiddels een hoge reputatie kunnen opbouwen, gebaseerd op betrouwbaarheid, bijzonder grote technische kennis, ervaring en servicegerichtheid.

Verhuizing vanuit de binnenstad naar de huidige locatie

In begin jaren 80 is Autobedrijf Van Tilborg vanuit de binnenstad (Waterstraat 38) naar een modern, fraai en ruim pand aan de Nieuwe Tijningen vertrokken, om een optimalere dienstverlening naar de gestaag groeiende klantenkring te kunnen waarborgen. “U van dienst zijn” is voor Autobedrijf Van Tilborg geen loze kreet, maar heeft specifieke betekenis: service – betrouwbaarheid – en kwaliteit, zijn en blijven onze kenmerken; afspraken nakomen is geen uitzondering maar regel. En “half werk is geen werk”. Daar staan onze goed opgeleide mensen bij aanschaf of onderhoud van uw auto borg voor!

Uitbreiding

In 2016 hebben wij van de gemeente Zaltbommel de groenstroken die om ons bedrijf lagen kunnen kopen. Deze groenstroken hebben we ingericht als presentatieruimte voor ons aanbod auto’s en als bezoekersparkeerplaatsen om een bezoek aan ons bedrijf nog aangenamer te maken.

Onderscheidingen

Autobedrijf Van Tilborg is in 1996 onderscheiden door Peugeot met de “Lion d’Or” in de categorie “Service” en in 2008 met de Trophee “Qualité de Service”. Nog altijd scoort Autobedrijf Van Tilborg heel hoog in klanttevredenheidsonderzoeken. In 2016 was Autobedrijf Van Tilborg de best scorende contractpartner van Peugeot op het gebied van Aftersales. Onze reviews geven u een goed beeld hoe onze klanten onze service en dienstverlening ervaren. Bekijk de beoordelingen van onze klanten >> 

Familiebedrijf

Autobedrijf Van Tilborg is een écht familiebedrijf. Oprichter Rien van Tilborg (1930 t/m 2014) is zoals gezegd in de Waterstraat begonnen met een automobielbedrijf, in dit bedrijf zijn later zijn twee kinderen (Rina Groeneveld-Van Tilborg en Adri van Tilborg) komen te werken. Adri is nog altijd werkzaam in het bedrijf als Hoofd Aftersales. Rina is zoals de naam al doet vermoeden, getrouwd met Rinus Groeneveld. Rinus is werkzaam binnen het bedrijf als Aftersalesmanager. Rinus en Rina Groeneveld hebben een zoon (Martin Groeneveld). Martin heeft inmiddels het bedrijf over genomen en is dus de 3e generatie van het bedrijf.

Uw voordeel van ons familiebedrijf

Autobedrijf Van Tilborg is dus een écht familiebedrijf. Familiebedrijven kenmerken zich door: uitstraling van vertrouwen, betrokkenheid en warmte. Dat is natuurlijk ook op Autobedrijf Van Tilborg van toepassing. Wij als Autobedrijf Van Tilborg richten ons op de lange termijn relaties en beginnen daar voor de verandering eens niet bij de klant maar bij onze organisatie die voor een deel bestaat uit onze eigen familieleden. Ook onze medewerkers die geen familie zijn maken we “eigen”. Door deze medewerkers op te nemen en door het “eigen” maken is het veelal zo dat deze medewerkers als familie voelen. Op die manier vormen wij een hecht familieteam en richten we ons met dit team op ú, om uw bezoek aan ons bedrijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het aangename koppelen we vervolgens aan ons kerndoel: De hoogste kwaliteit, áltijd! U bent van harte welkom.

Afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u een van de mobiliteitsoplossingen reserveren dan kunt u deze kenbaar maken middels onze digitale werkplaatsplanning, maar u kunt uiteraard ook direct bellen naar (0418) 51 22 18 of ons een e-mail sturen.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail

Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door verder te gaan, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.  Meer informatie >>