Banden service

Van Tilborg: dé banden service in de regio Den Bosch

De conditie van uw autobanden heeft een grote invloed op de rijprestaties van uw auto. Als uw banden niet in balans zijn, kan dit er bijvoorbeeld toe leiden dat uw stuur en auto gaan trillen. Ook een onjuiste bandenspanning kan problemen veroorzaken: als uw banden niet de juiste spanning hebben, kan de remweg niet optimaal worden benut. Ook kan een onjuiste bandenspanning instabiliteit veroorzaken. Om veilig de weg op te kunnen, is het dus belangrijk om uw autobanden goed te onderhouden. De banden service van Van Tilborg helpt u hier graag mee.

Onze monteurs zorgen ervoor dat u veilig op weg kunt

Bij de banden service van Van Tilborg kunt u terecht voor verschillende diensten. Zo helpen onze monteurs u bijvoorbeeld graag met het monteren van nieuwe autobanden. Zo weet u zeker dat ze goed vastzitten! Ook brengen wij gratis uw autobanden op spanning. Hierdoor kan de remweg optimaal worden benut en is uw wegligging een stuk stabieler. Is het weer tijd om de zomerbanden te verwisselen voor winterbanden, of andersom? Ook daar helpen we u graag mee. U kunt tevens bij onze banden service terecht voor het balanceren van uw banden en het uitlijnen van uw auto. Ook repareren we graag uw lekke band.

De voordeligste Bossche banden service

Het is natuurlijk niet prettig om gebruik te maken van een banden service zonder vooraf op de hoogte te zijn van de prijs. Om die reden kunt u bij Van Tilborg vooraf een duidelijke offerte aanvragen. Deze offerte is uiteraard geheel vrijblijvend. Om ervoor te zorgen dat onze banden service toegankelijk is voor elk budget, doen we ons best om onze prijzen zo laag mogelijk te houden. Dat betekent echter niet dat we inboeten op kwaliteit. Integendeel, bij de banden service van Van Tilborg is kwaliteit de hoogste prioriteit – altijd!

Meer dan alleen een auto banden service

Van Tilborg heeft één missie: ervoor zorgen dat u veilig de weg op kunt. Om die reden kunt u bij ons niet alleen terecht voor een banden service, maar bijvoorbeeld ook voor een APK keuring, voor het onderhoud aan uw camper of voor een auto aankoopkeuring. Staat uw met pech langs de weg? Geen paniek. Onze 24-uurs pechhulp helpt u graag uit de brand.