Winter/zomerbanden wisselen

Elk seizoen z’n eigen band!

Ieder weertype stelt andere eisen aan de banden. Als de temperatuur boven de zeven graden komt, is het tijd om uw zomerbanden onder uw auto te laten monteren. Zakt de temperatuur onder de zeven graden? dan is het winterbandentijd. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van uw medeweggebruiker.

Wilt u meer weten over de verschillen tussen zomer- en winterbanden?

Winter- en zomerbanden: verschillende profielen

Het wisselen van banden vraagt meestal wel wat organisatorisch vermogen. Op een zeker moment heb je 8 wielen (4 Zomer en 4 Winter). Wij tekenen zorgvuldig af op welke positie welk wiel heeft gelegen, registeren de profieldiepten en slaan uw wielen zorgvuldig op in onze eigen opslag. Slaat u uw zomer- of winterbanden liever zelf op? Dat kan! Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel zorgt er dan voor dat u uw wielen in zakken verpakt mee kunt nemen en thuis op kunt slaan. Zorgt u er voor dat ze dan geventileerd en zonlicht arm opgeslagen worden? Met name dat laatste zorgt dat uw banden niet uitdrogen.

Meer informatie

Bel voor een vrijblijvende offerte/advies (0418) 51 22 18, stuur een e-mail of plan uw afspraak direct in via onze werkplaatsplanner.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail