Autoverzekering

U wilt zich geen zorgen maken over uw verzekeringen. Autobedrijf Van Tilborg begrijpt dat als geen ander. Een autoverzekering moet bij u en bij uw auto passen. Natuurlijk wilt u een optimale dekking en een zo gunstig mogelijke premie.

Verder mag u verwachten dat uw verzekering u schadeloos stelt op het moment dat u er aanspraak op maakt. Omdat het vergelijken en afsluiten van de juiste verzekering een vak is, werkt Autobedrijf Van Tilborg samen met Claeren Risicobeheersers.

Verzekeren: meer dan premies vergelijken
Juist bij uw verzekeringen en geldzaken gaat het om meer dan de prijs alleen. De adviseurs van Claeren stellen uw persoonlijke (gezins)situatie centraal, luisteren naar uw wensen en plannen, en geven u een advies op maat. Daar horen ook antwoorden bij op belangrijke vragen als:
• Sluit de autoverzekering aan bij mijn situatie?
• Is het ook op de lange termijn goedkoper?
• Ben ik niet onder- of juist oververzekerd?
• Wat moet ik doen als ik schade heb?
• Kan ik rekenen op snelle en adequate schadeafhandeling?

Een zorg minder, een goed gevoel: Zekerheid telt!
Laat de zorg voor uw verzekeringen gerust aan Claeren over. Bij Claeren kunt u altijd rekenen op persoonlijke aandacht, heldere adviezen en duidelijke antwoorden. Claeren geeft u de zekerheid dat u goed verzekerd bent.

Meer informatie

Wilt u meer informatie/advies of een verzekeringsofferte aanvragen? Bel ons via (0418) 51 22 18, stuur een e-mail of vul het contactformulier in, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail