Over ons

Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel

 • Beste Peugeotdealer van Europa.
 • Peugeot: officieel verkooppunt en reparateur.
 • Citroën: officieel verkooppunt en reparateur.
 • Isuzu: officieel verkooppunt en reparateur.
 • James Autoservice; service & onderhoud voor alle merken (lease-) auto’s.
 • Totaal mobiliteitsconcept en oplossingsgericht.
 • Aangesloten bij BOVAG.
 • Particulier én zakelijk van harte welkom.
 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding.
 • No nonsens mentaliteit; we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.
 • Afspraak is afspraak.

Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel | Een echt familiebedrijf

Een persoonlijk en betrokken familiebedrijf in de Bommelerwaard. Sinds 1964 gaan service en kwaliteit bij het bedrijf hand in hand. Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel is daarmee één van ‘s lands “oudste” relaties bij Peugeot Nederland. Bij de Peugeot importeur heeft Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel inmiddels een uitstekende reputatie kunnen opbouwen, gebaseerd op betrouwbaarheid, klanttevredenheid en een bijzonder grote technische kennis.

Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel | Officieel Isuzu dealer

Sinds 2014 voert Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel, behalve Peugeot personen- en lichte bedrijfsauto’s tevens het merk Isuzu. De Isuzu D-Max is dé ultieme auto voor zware arbeid. De D-Max, een stoere pick-up met een laadvermogen van minimaal 1.000 kg en een maximaal aanhangwagengewicht van 3.500 kg (geremd), kent oneindig veel mogelijkheden en kan overal voor worden ingezet; als sleepwagen of hoogwerker, maar bijvoorbeeld ook als sneeuwschuiver of wegafzetting. Met de Isuzu D-Max lijn kan Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel een specifiek deel van de markt optimaal bedienen. Iedere Isuzu is maatwerk en dat past perfect bij het Bommelse bedrijf. Martin Groeneveld : ”Isuzu staat wereldwijd bekend om zijn uiterst betrouwbare technologie en is hierdoor al in meer dan 120 landen de absolute marktleider. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat wij vanaf 2014 naast Peugeot het dealerschap van Isuzu hebben kunnen verkrijgen.”

Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel | Officieel Citroën dealer

Behalve Peugeot- en Isuzu-dealer is Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel sinds 2018 officieel Citroën-dealer. Al sinds 1919 heeft het merk Citroën continu blijk gegeven van durf en aandacht voor de mens. Met een bijna 100-jarige merkhistorie die meer dan 300 modellen kent, waarvan een aantal geschiedenis hebben geschreven, heeft iedereen het merk Citroën in zijn hart gesloten. Met deze boeiende geschiedenis, waaraan het visionaire genie André Citroën ten grondslag lag, willen we u laten kennismaken. Ons bedrijf is voor wat betreft het showroom gedeelte recent verbouwd en Citroën heeft een prominente plaats ingenomen. Onze werkplaats is uitgerust met alle diagnose apparatuur en onze monteurs zijn opgeleid tot Citroën technici zodat we uw Citroën volledig kunnen servicen en repareren. Voor een nadere kennismaking bent u van harte welkom!

Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel | James Service Center

Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel is een door James gecertificeerd servicecenter. U kunt dus voor service, onderhoud en reparatie van alle merken (lease-) auto’s direct bij ons terecht!

Als bestuurder van een (lease-) auto wilt u natuurlijk snel, goed en probleemloos geholpen worden met het onderhoud van uw auto. Bij Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel bent u verzekerd van gekwalificeerde medewerkers, optimale dienstverlening en vakkundig onderhoud, maar ook van haal- en brengservice of vervangend vervoer en een persoonlijke benadering. Indien u besluit te wachten op uw auto tijdens een werkplaatsbezoek dan kunt u gebruik maken van onze moderne wachtruimte. In een plezierige ambiance werkt of wacht u onder het genot van Julius Meinl koffie / thee. Zaken als wifi, actuele lectuur, nieuws, krant, copier, scanner en een heuse race simulator staan voor u ter beschikking en maken het verblijf bij ons zo aangenaam en/of nuttig mogelijk.

Wij verwelkomen u graag in ons bedrijf!

Met vriendelijke groet,

Het team van Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel

Meer informatie

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte/advies naar (0418) 51 22 18, stuur een e-mail of vul het contactformulier in, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail