Auto aankoopkeuring

Voorkom vervelende verrassingen met een aankoopkeuring auto

Het aanschaffen van een nieuwe auto is een grote investering. U wilt dan ook zeker weten dat de auto die u op het oog hebt in goede conditie verkeert en dat er geen verborgen gebreken zijn! Ook is het prettig om te weten hoeveel het repareren van eventuele gebreken ongeveer zou kosten. Als u zelf weinig technische kennis van auto’s hebt, is dit echter lastig te beoordelen. Zou u graag willen weten hoe de auto van uw keuze ervoor staat? Autobedrijf Van Tilborg keurt de auto graag voor u. In een aankoopkeuring auto nemen we de technische staat van de auto uitgebreid onder de loep. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Een aankoopkeuring auto biedt zekerheid

Het zal u maar gebeuren – u denkt een goed werkende auto aan te schaffen, maar na een paar dagen blijkt er van alles mis te zijn. U hoort af en toe gekke geluiden tijdens het rijden, de ruitenwissers lijken regelmatig te haperen en ook de verlichting blijkt niet optimaal te werken. Met een aankoopkeuring auto kunt u dit soort situaties voorkomen. In een aankoopkeuring auto wordt er door onze monteurs een uitgebreide inspectie van de technische staat van de auto uitgevoerd. Op basis van deze inspectie kunnen we u een eerlijk en overzichtelijk beeld van de staat van de auto geven. Een onafhankelijke aankoopkeuring auto is vooral belangrijk bij het aanschaffen van een tweedehands auto, met name wanneer deze bij een particuliere verkoper wordt gekocht. In dat geval bestaat immers de kans dat de verkoper niet helemaal eerlijk is geweest over de staat van de auto. Ook is het mogelijk dat de verkoper zelf niet op de hoogte is van eventuele technische mankementen.

De voordelen van een aankoopkeuring auto bij Van Tilborg

Een aankoopkeuring auto bij Autobedrijf Van Tilborg bestaat uit een grondige inspectie. Onze monteurs gebruiken een uitgebreid diagnoseformulier, dat ook intern door Van Tilborg wordt gebruikt bij het keuren van onze occasions. We kijken onder andere naar de werking van de accu, de motor en de remmen. Ook controleren we onder meer de schokbrekers, de bandenspanning, het navigatiesysteem en de verlichting, en maken we een proefrit. Op basis van deze inspectie stellen we een keuringsrapport voor u op en maken we een uitgebreide calculatie van de kosten van eventuele benodigde reparaties.

De kosten van een auto aankoopkeuring

Wilt u graag een aankoopkeuring voor een 2e hands auto of een nieuwe auto laten uitvoeren? In dat geval is het natuurlijk prettig om te weten hoeveel zo’n aankoopkeuring zal kosten. Autobedrijf Van Tilborg biedt een voordelig aankoopkeuring auto: bij ons kunt u voor slechts €149,- een aankoopkeuring laten uitvoeren. Deze prijs is inclusief BTW en geldt voor alle automerken en typen auto’s. Heeft u een vraag over onze aankoopkeuring auto? We helpen u graag verder. U kunt ons bereiken via (0418) 51 22 18, info@van-tilborg.nl of ons contactformulier.

Laat eventuele schade voordelig herstellen

Is uit de aankoopkeuring auto gebleken dat een of meerdere reparaties nodig zijn? Bij Van Tilborg kunt u terecht voor goedkoop auto schade herstel. Hoeveel zo’n reparatie kost, is afhankelijk van de ernst van de schade. Het is dan ook niet mogelijk om één standaardprijs voor het herstel schade auto te communiceren. We begrijpen echter dat u van tevoren graag wilt weten hoeveel de reparatie zal kosten. Om die reden stellen wij bij een aankoopkeuring auto altijd een uitgebreide calculatie op van de verwachte reparatie kosten. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan!

Ook voor een APK keuring kunt u bij ons terecht

Als u eenmaal een auto heeft aangeschaft, is het belangrijk om te weten dat u wettelijk verplicht bent om uw auto vanaf een bepaalde leeftijd regelmatig te laten keuren. Zo wordt ervoor gezorgd dat eventuele technische mankementen vroeg kunnen worden opgespoord en dat uw auto veilig blijft. Deze keuring wordt de APK keuring genoemd. Ook voor een APK keuring kunt u bij Van Tilborg terecht! Om ervoor te zorgen dat deze keuring toegankelijk is voor elk budget, doet we ons best om een zo goedkoop mogelijke APK keuring aan te bieden. Om die reden kost een APK keuring bij Van Tilborg slechts €29,95.

Meer informatie

Voor het maken van een afspraak voor een aankoopkeuring kunt u gebruik maken van onze online werkplaatsplanner. Voor vragen omtrent de aankoopkeuring kunt u bellen naar(0418) 51 22 18, of ons direct een e-mail sturen.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail