Je bent nu hier://Aankoopkeuring
Aankoopkeuring 2017-12-05T14:04:23+00:00

Auto aankoopkeuring

U wenst een inventarisatie/calculatie van de auto die u zelf (elders) aan zou willen kopen? Denkt u na over de aanschaf van een gebruikte auto en wilt u zekerheid omtrent de staat van de betreffende auto? Laat ons dan een aankoopkeuring voor u verzorgen. Van Tilborg biedt u deze keuring, inclusief gespecificeerde calculatie aan voor € 149,- inclusief BTW, ongeacht het merk en/of type van uw auto.

Uitgebreide inspectie

Bij onze aankoopkeuring wordt de auto geïnventariseerd volgens eenzelfde diagnoseformulier dat intern door Autobedrijf Van Tilborg wordt gebruikt. Dit formulier gebruiken wij bij het inventariseren voor het afleveringsgereed maken van onze Leeuwekeur Occasions en staat dus borg voor een kwalitatief hoge en volledige keuring!

Calculatie

Na de aankoopkeuring ontvangt u van ons een uitgebreide toelichting. Indien van toepassing ontvangt u ook een gespecificeerde calculatie voor het laten uitvoeren van de werkzaamheden die voortkomen uit de aankoopkeuring.

Meer informatie

Voor het maken van een afspraak voor een aankoopkeuring kunt u gebruik maken van onze online werkplaatsplanner. Voor vragen omtrent de aankoopkeuring kunt u bellen naar(0418) 51 22 18, of ons direct een e-mail sturen.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail

Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door verder te gaan, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.  Meer informatie >>