Jan der Meijden vertelt waarom hij voor Van Tilborg heeft gekozen

Tot vorig jaar waren Adri van Tilborg en Rinus Groeneveld de vertrouwde gezichten voor de aftersales binnen ons bedrijf. Door het overlijden van Rinus en het uitvallen van Adri na zijn hersenstaminfarct moeten wij deze mensen missen. Om de vertrouwde dienstverlening te behouden treedt Jan van der Meijden per 1 maart in dienst als directeur aftersales.

Ons bedrijf is van oorsprong een familiebedrijf en dat betekent dat we een platte organisatie hebben. Daarin ken je elkaars sterke en zwakke punten en ieder doet waar hij goed in is. We moeten die familieleden nu missen, maar we willen wel graag die platte organisatie in stand houden. Iemand die daarin past is zoeken naar een speld in een hooiberg. Die vind je niet, die kom je tegen en zo ging het met Jan. Hij vertelt hier graag waarom hij voor ons bedrijf heeft gekozen.

“Ik werk al 35 jaar in de automotive. Eerst als monteur, maar al snel merkte ik dat ik het contact met mensen leuker vond en inmiddels heb ik ruim 25 jaar ervaring in de automotive-aftersales. Ik ben nu nog manager aftersales bij Visscher PHG Autogroep, maar de veranderingen bij dat bedrijf waren voor mij aanleiding om eens rond te kijken en daarom zocht ik contact met Martin Groeneveld. Ik vind het prettig werken in een bedrijf waar wederzijds respect belangrijk is en dat ervaar je vooral bij familiebedrijven zoals Van Tilborg. Na twee gesprekken was de zaak al rond. Ik ga de uitdaging graag aan om de hoge kwaliteitsstandaard van Van Tilborg voort te zetten, waardoor de particuliere klanten graag bij ons terugkomen en onze zakelijke klanten verzekerd zijn van stabiliteit en oplossingen ten aanzien van hun wagenpark.”