DE NIEUWE ISUZU D-MAX
Een luxueus design, een stoerdere uitstraling, meer comfort en betere wegprestaties. Isuzu komt met de meest milieuvriendelijke pick-up met de nieuwste Euronorm die in 2021 in zal gaan. De nieuwe D-Max is veiliger dan ooit en behoudt zijn gekende kracht!

HERNIEUWD DESIGN: ONTWORPEN OM VAN TE GENIETEN
De Isuzu D-Max is ontworpen voor personen zoals jij – actief & enthousiast – die een wagen nodig hebben voor zowel vrije tijd als het harde werk. Deze pick-up is de meest betrouwbare partner waarmee je met plezier het onbekende zal willen ontdekken.

UNIEK COMFORT: DE BESTE IN ZIJN SEGMENT
De Isuzu D-Max zet een nieuwe standaard van comfort in de pick-up wereld. Je hebt alle geavanceerde technologie en innovatieve oplossingen binnen handbereik die je zou verwachten van een moderne wagen. Reizen met een pick-up is nog nooit zo comfortabel geweest.

VEILIGHEID: DE ABSOLUTE PRIORITEIT
DOOR DE VERSCHILLENDE VEILIGHEIDSSYSTEMEN OP DE ISUZU D-MAX, BEHAALDE HIJ 5 STERREN OP DE NIEUWSTE NCAP TEST.
Terwijl je onderweg geniet van de ruime cabine en de ongelimiteerde vrijheid, kan je er zeker van zijn dat de intelligente veiligheids- en bestuurdersassistentie systemen je helpen. De meeste staan standaard op elke Isuzu D-Max versie en sommigen zijn uniek in de pick-up wereld. 

UITZONDERLIJKE WEGPRESTATIES
De Isuzu D-Max heeft een vaste wegligging dankzij zijn moderne, verstevigde chassis in combinatie met de optimalisaties aan de aandrijflijn, sturing en vering. Dit zorgt voor een stabiele en comfortabele rijervaring die uniek is in dit segment van voertuigen. Op elk terrein, met of zonder een trailer.

Net zo enthousiast als wij? Onze verkoopmedewerkers vertellen u graag meer tijdens een vrijblijvend gesprek!