Naar aanleiding van de Corona maatregelen die afgekondigd zijn en per 15 december 2020 ingaan informeren wij u als volgt:

 

Onze aftersales afdeling is geopend, uiteraard met inachtneming van de voorgeschreven regels. Heeft u een afspraak? Deze kan “gewoon” doorgaan. Wachten op uw auto is helaas niet meer mogelijk. Kunt u er voor zorgen dat u uw auto bij ons brengt en later weer ophaalt? Indien u hier geen mogelijkheid voor heeft denken we graag met u mee. Wilt u een afspraak maken in onze werkplaats? Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen via: 0418-512218 of per mail via: info@van-tilborg.nl  U kunt ook de online werkplaatsplanner gebruiken:

 

De verkoopafdeling van Autobedrijf Van Tilborg is vanaf digitaal te bereiken. Heeft u een vraag aan één van onze verkoopmedewerkers dan kunt natuurlijk telefonisch contact opnemen via 0418-512218 of een mail sturen naar: info@van-tilborg.nl

Wij zorgen er voor dat uw mail bij de betreffende medewerker terecht komt. Reacties op mail en/of andere vragen kan iets langer duren dan u van ons gewend bent. We bieden u hiervoor onze excuses aan en vragen om uw begrip in deze.

 

Onze medewerkers werken zoveel mogelijk thuis. Het beantwoorden of kunnen bereiken van de door u gewenste medewerker kan langer duren dan u van ons gewend bent. We vragen om uw begrip. Onze medewerkers zijn per mail en per telefoon bereikbaar. Heeft u die gegevens (nog) niet stuur dan een mail naar info@van-tilborg.nl en wij zorgen dat uw mail bij de betreffende medewerker terecht komt.