2020 was ook bij ons familiebedrijf een bewogen jaar. Er hebben zich meerdere situaties voorgedaan en dit heeft onder andere invloed gehad op wie u treft wanneer u ons bedrijf binnenkomt. Goede communicatie is een van onze speerpunten en daarom vinden wij het belangrijk om u als relatie van deze veranderingen op de hoogte te houden.

         April dit jaar is Adri van Tilborg getroffen door een hersenstaminfarct. Een zorgelijke situatie met een lange revalidatie ter gevolg. Tot op heden heeft u Adri niet kunnen treffen op z’n vertrouwde werkplek. Adri is volop aan het revalideren. Hij maakt stappen vooruit en kan zich inmiddels alweer op de fiets voortbewegen. Adri is blij met alle beterschapswensen en belangstelling. Hij knapt er zienderogen van op. Als er ontwikkelingen zijn melden we deze natuurlijk weer aan u.

         Ook het vertrouwde gezicht van Rinus Groeneveld is al een tijd niet te zien bij binnenkomst. Eind oktober is Rinus bij een incident gewond geraakt. Rinus is momenteel nog aan het herstellen van zijn knie operatie. Hij werkt vanuit huis totdat hij weer “in de benen kan”. Rinus zal u dan graag weer in ons bedrijf ontvangen.  Ook Rinus spreekt zijn dank uit voor uw betrokkenheid en lieve berichten. Het doet hem goed!

         Om de vertrouwde kwaliteit van onze dienstverlening te behouden hebben wij afgelopen maanden nieuwe medewerkers aan u mogen voorstellen. Op dit moment wordt u dan ook door Marcel, Tanja en Margret geholpen tijdens uw aftersales bezoek. U bent van harte welkom!

– team Van Tilborg