Dit is geen auto. Dit is geen scooter. Dit is de Carver. Een 100% elektrisch stadsvoertuig, perfect voor woon-werkverkeer en korte ritten. Carver combineert het comfort en de veiligheid van een auto met de wendbaarheid en het gemak van een scooter.

PRESTATIES

  • Top snelheid: 45 km/uur
  • Acceleratie: 0-45 km 8 sec
  • Actieradius: 100 km

DE VOORDELEN

  • Plezier: geef jezelf over aan een onvergelijkbare rijervaring en een unieke kantelsensatie bij iedere bocht.
  • Gemak: alle seizoenen warm en droog met een handig oprolbaar cabrio-dak. Geen verkeers- en parkeerproblemen.
  • Betaalbaar: vanaf 9.980,- (incl. btw) en ultra lage maandlasten (0% wegenbelasting!) swing je door het verkeer. Voor 1,- is je batterij volledig opgeladen.
  • Verantwoord: de 100% elektrische Carver is emissievrij en ruimtebesparend. Rijd op een volle accu van Amsterdam naar Utrecht én terug.

DYNAMIC VEHICLE CONTROL™
In het hart van iedere Carver vind je de gepatenteerde Dynamic Vehicle Control (DVC™), een wereldwijd unieke kanteltechnologie. Deze 100% Nederlandse innovatie maakt het eindelijk mogelijk om de kloof te dichten tussen auto en scooter.
De DVC ™ regelt automatisch je balans in bochten, hellingen en oneffen stukken. Door de kantelhoek van je cockpit automatisch te koppelen aan je rijgedrag, zorgt de DVC™ voor een optimale verdeling van de zwaartekracht onder alle omstandigheden. Het gevolg is een super wegligging, wendbaarheid, stabiliteit in de bochten en het gevoel dat je zweeft over de weg.

AIRBENDER
Aerodynamica was richtinggevend voor het ontwerp. Het ultraslanke en gestroomlijnde design zorgt voor een comfortabele wegligging, minimaliseert luchtweerstand en weet daarmee het rijbereik op te rekken tot maar liefst 100 km.

VEILIGHEID
De cockpit is voorzien van een stevig stalen frame om inzittenden maximaal te beschermen. De grote ramen van uw Carver zorgen voor uitzonderlijk zicht en verkleinen de dode hoeken.

SIMPLY SMART
Van een overzichtelijk dashboard met toegankelijke bediening tot comfortabele stoelen en een surround sound systeem. Aan alles is gedacht. 

Net zo enthousiast als wij? Onze verkoopmedewerkers vertellen u graag meer tijdens een vrijblijvend gesprek!