Maatregelen naar aanleiding van het Coronavirus

Bij Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel hebben wij de veiligheid van onze klanten en medewerkers hoog in het vaandel staan. Wij volgen daarom de adviezen van het RIVM en de GGD, nemen extra voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van u en onze medewerkers te waarborgen en wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten.

Wij zijn gewoon geopend en u bent van harte welkom in ons bedrijf. De receptie, werkplaats en showroom zijn normaal geopend. Wel zorgen wij ervoor dat er extra aandacht besteed wordt aan de hygiëne van onze werkomgeving en uiteraard uw auto.

Wij hebben daarom de volgende maatregelen getroffen:

  • Onze medewerkers zullen u tijdelijk geen hand geven, bewaren afstand en na elk contact met u en/of uw auto wassen zij hun handen.
  • Wij beperken het aantal wachtende klanten tot een minimum. Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand.
  • Bent u verkouden? Hoest u? Of voelt u zich niet fit? Dan verzoeken wij u om uw bezoek uit te stellen en/of gebruik te maken van onze haal en breng service.
  • Wij proberen fysiek contact te vermijden en willen u vragen dat ook zoveel als mogelijk te respecteren.

Haal- en brengservice:

Deze bijzondere tijden vragen om flexibiliteit. Heeft uw auto onderhoud, APK of reparatie nodig en komt u liever niet naar ons bedrijf?  Bij Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Om u en onze medewerkers zoveel mogelijk te beschermen worden de volgende regels in acht genomen bij het ophalen van uw auto:

  • Onze chauffeurs houden een gepaste afstand bij het ophalen en afleveren van uw auto;
  • Onze medewerkers maken gebruik van handschoenen, stoel- en stuurhoezen;
  • Bij ophalen en afleveren van uw auto worden de handgrepen en het stuur gereinigd.

We zetten alles op alles om u ook in deze roerige en spannende tijd dezelfde service te blijven verlenen als u van ons gewend bent. Wij staan samen met onze medewerkers voor u klaar, zodat uw mobiliteit gegarandeerd blijft en dat u veilig de weg op kunt.

Dank voor uw begrip namens directie en medewerkers Autobedrijf Van Tilborg!

Meer informatie

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail