Voorjaarsnieuwsbrief Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel

Van Tilborg Autobedrijf Zaltbommel
Download de afbeeldingen vooor de beste weergave van dit bericht

Maatregelen naar aanleiding van het Coronavirus

Wij zijn gewoon geopend en u bent van harte welkom in ons bedrijf. De receptie, werkplaats en showroom zijn normaal geopend. Wel zorgen wij ervoor dat er extra aandacht besteed wordt aan de hygiëne van onze werkomgeving en uiteraard uw auto.

Wij hebben daarom de volgende maatregelen getroffen:

 • Onze medewerkers zullen u tijdelijk geen hand geven, bewaren afstand en na elk contact met u en/of uw auto wassen zij hun handen.
 • Wij beperken het aantal wachtende klanten tot een minimum. Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand.
 • Wij proberen fysiek contact te vermijden en willen u vragen dat ook zoveel als mogelijk te respecteren.
 • Bent u verkouden? Hoest u? Of voelt u zich niet fit? Dan verzoeken wij u om uw bezoek uit te stellen en/of gebruik te maken van onze haal en breng service.

Haal- en brengservice

Deze bijzondere tijden vragen om flexibiliteit. Heeft uw auto onderhoud, APK of reparatie nodig en komt u liever niet naar ons bedrijf? Bij Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Om u en onze medewerkers zoveel mogelijk te beschermen worden de volgende regels in acht genomen bij het ophalen van uw auto:

 • Onze chauffeurs houden een gepaste afstand bij het ophalen en afleveren van uw auto.
 • Onze medewerkers maken gebruik van handschoenen, stoel- en stuurhoezen.
 • Bij ophalen en afleveren van uw auto worden de handgrepen en het stuur gereinigd.

We zetten alles op alles om u ook in deze roerige en spannende tijd dezelfde service te blijven verlenen als u van ons gewend bent. Wij staan samen met onze medewerkers voor u klaar, zodat uw mobiliteit gegarandeerd blijft en dat u veilig de weg op kunt.

Dank voor uw begrip namens directie en medewerkers van Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel!

Download de afbeeldingen vooor de beste weergave van dit bericht

Tijd voor de bandenwissel

Het voorjaar komt er weer aan en dat betekent dat het tijd is om uw winterbanden te verwisselen voor zomerbanden.

Doorrijden op winterbanden? Liever niet!

Voordelen van zomerbanden bij temperaturen boven de 7°C:

 • Met zomerbanden heeft u betere grip en een kortere remweg
 • De rolweerstand is minder, waardoor u brandstof bespaart
 • Minder geluidsproductie tijdens het rijden
 • Een winterband slijt aanzienlijk sneller in de zomer
Download de afbeeldingen vooor de beste weergave van dit bericht

Voorbereiding camper/caravanseizoen

Stability4Cars

Verhoog de stabiliteit van uw auto met Sistema-GoPren en verbeter de wegligging van uw voertuig. Hogere stabiliteit zonder de vering stug te maken? Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel biedt u het Sistema GoPren systeem. Dit systeem is ideaal voor campers, auto’s die caravans trekken, oldtimers en auto’s met (incidenteel) zware belading. Het systeem is speciaal ontworpen om op een betaalbare manier de standaard vering van uw voertuig sterk te verbeteren zonder de dempende werking te belemmeren. Hierdoor blijft uw voertuig comfortabel, maar wint sterk aan stabiliteit. U verhoogt de veiligheid van uw eigen voertuig door een betere wegligging. Uw (beladen) voertuig reageert beter op stuurcorrecties, uitwijken en stevig remmen. U krijgt maar liefst 100.000 km garantie of 2 jaar op veerbreuk zonder kleine lettertjes.

Download de afbeeldingen vooor de beste weergave van dit bericht

Welke stekkers zijn er tussen auto en caravan en hoe moeten die aangesloten worden zodat de verlichting werkt zoals het wettelijk moet?

Voor u wegrijdt met een aangekoppelde fietsendrager, aanhanger, caravan, boot enz. adviseren we u een controle vooraf uit te laten voeren om veilig op weg te kunnen. Zeker als een trekhaak / stekkerdoos aansluiting langere tijd niet gebruikt is, bestaat de kans dat deze door vervuiling en slecht contact niet meer goed werkt. Veel storingen in de verlichting worden veroorzaakt door oxidatie (roest) van de contacten. Om oxidatie te voorkomen adviseren wij u om twee maal per jaar de stekker en stekkerdoos te laten controleren. Ook als u een andere auto ter beschikking heeft of een nieuwe caravan, trailer, fietsendrager heeft gekocht adviseren wij u om de combinatie te controleren en zo nodig de stekker / aansluitingen door ons op de juiste manier aan te laten sluiten.

Download de afbeeldingen vooor de beste weergave van dit bericht

Yakima Justclick 3 (fietsendrager)

De Yakima Justclick 3 is een fietsendrager, geschikt voor alle soorten fietsen. De fietsendrager biedt plaats aan 3 fietsen en heeft een laadvermogen van 60 kilo. Hierdoor is de drager ook geschikt voor elektrische fietsen. De fietsendrager bevestig je eenvoudig op de trekhaak en is kantelbaar, zodat je altijd gemakkelijk bij je kofferbak kan. Je fietsen zet je eenvoudig vast aan het frame met de bevestigingsarmen. De fietsendrager wordt geleverd met een 13-polige aansluiting voor de verlichting. Daarnaast wordt er een adapter meegeleverd om de aansluiting te veranderen naar 7-polig.

 • Aantal Fietsen: 3
 • Bevestiging: Trekhaak auto
 • Super makkelijk monteren/demonteren
 • Kantelfunctie zodat achterklep open/dicht kan
 • Inklapbaar zodat fietsendrager makkelijk op te bergen is
 • Maximaal draaggewicht: 60 Kg
 • Voorzien van wieltjes voor makkelijk transport
 • 7 en 13 polige aansluiting
 • Wordt gemonteerd geleverd
 • Geschikt voor het Buitenland

Prijs € 549,- All-in en Incl. witte kentekenplaat en eerste montage op uw auto.

Download de afbeeldingen vooor de beste weergave van dit bericht

Peugeot Avantage dagen (actie t/m 31 maart 2020)

Heeft u interesse in een Peugeot 3008 SUV of in een Peugeot 5008 SUV? Dan is dit uw kans! Het zijn namelijk de Peugeot Avantage dagen, tijdens deze Avantage dagen zijn de voorraadmodellen van de Peugeot 3008 SUV of 5008 SUV standaard uitgerust met een 8-traps automaat. Daarmee ervaart u een ontspannen manier van rijden dankzij het snelle en soepele schakelen. Deze actie is ook geldig met Peugeot Private Lease. Tot en met 31 maart kunt u profiteren van deze aantrekkelijke aanbieding. Voor meer informatie, een bezichtiging en/of een proefrit bent u van harte welkom bij Autobedrijf Van Tilborg.

Disclaimer:
Deze actie geldt op geselecteerde voorraadmodellen van de 3008 SUV en 5008 SUV in de versies Active, Allure, GT-Line en Crossway met PureTech 130 EAT8-motor. Niet van toepassing op Blue Lease-versies. Uiterste registratiedatum is 31-3-2020. Private Lease-actie geldt op aanvragen tussen 1-3-2020 en 31-3-2020 met een uiterste registratiedatum van 30-4-2020. Fleet en lease klanten zijn uitgesloten van deze aanbieding. Wijzigingen voorbehouden.

Download de afbeeldingen vooor de beste weergave van dit bericht

2e paasdag open (ons voornemen)

Pasen staat voor de deur en voor wie rond het paasweekeinde z’n ei kwijt wil: Autobedrijf Van Tilborg is op goede vrijdag 10 april, zaterdag 11 april en op maandag 2e paasdag geopend!

We hebben een mooie selectie nieuwe en gebruikte auto’s voor u klaarstaan. Uiteraard zorgen we voor en kop verse Julius Meinl koffie met Paaslekkernijen erbij.

U bent van harte welkom:

Op vrijdag 10 april 2020 (Goede vrijdag) zijn we geopend van 08:00 tot 18:00 uur.
Op zaterdag 11 april 2020 zijn we geopend van 09:00 tot 17:00 uur.
Op zondag 12 april 2020 (Eerste paasdag) zijn we gesloten.
Op maandag 13 april 2020 (Tweede paasdag) zijn we geopend van 11:00 tot 17:00 uur.

Buiten deze tijden zijn we bereikbaar via info@van-tilborg.nl of via 06-53950585.

Een HARTelijke paasgroet en graag tot ziens bij Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel!

Dobbelactie

Kom tijdens het paasweekend naar Autobedrijf Van Tilborg en dobbel mee voor mooie prijzen. Iedere klant die bij de afdeling verkoop een opdracht plaatst mag dus “dobbelen” en heeft altijd prijs!

Download de afbeeldingen vooor de beste weergave van dit bericht

De nieuwe Isuzu D-Max

Elke job vraagt een expert. Wij doen pick-ups! Binnenkort verwachten wij de nieuwe Isuzu D-Max in onze showroom:

 • 1 ton laadvermogen + 3,5 ton trekvermogen
 • 5 jaar of 100.000 km garantie & assistentie!
 • Fiscaal vriendelijk
 • Pick-up expert
 • Euro 6d
 • 100% Japans
 • Nieuw en krachtig design!

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de binnenkomst van deze nieuwe en krachtige Pick-up? Stuur ons een berichtje en u hoort het wanneer dit nieuwe model bij ons is gearriveerd!

Download de afbeeldingen vooor de beste weergave van dit bericht

Zomertijd

In de nacht van zaterdag 28 maart op zondag 29 maart gaat de klok een uur vooruit. Natuurlijk wilt u ook onderweg direct kunnen zien hoe laat het is. Het aanpassen van het klokje in uw auto is soms een gedoe. Mocht het u zelf niet lukken het klokje in uw auto aan te passen, kom dan langs en dan doen wij het voor u. Service van Van Tilborg natuurlijk!

Facebook
mail
link

Meer informatie

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail