Hoe wij als Autobedrijf Van Tilborg inspelen op uw en onze situatie naar aanleiding van het Coronavirus (COVID-19):

 

Wij begrijpen volledig dat u misschien aarzelt om ons te bezoeken. Wij kunnen u verzekeren dat binnen ons bedrijf alle mogelijke (RIVM-GGD) voorzorgsmaatregelen zijn genomen om uw en onze gezondheid te beschermen. Autobedrijf Van Tilborg gaat voor: De hoogste kwaliteit, Altijd! ook in deze bijzondere periode.

Warm en persoonlijk klantencontact in combinatie met het leveren van alle mogelijke services is waar wij als Autobedrijf Van Tilborg voor staan. Dit blijven we doen. Met dezelfde mensen. Op hetzelfde hoge niveau. Echter, we richten het zo nodig anders in.

We begroeten u even niet met een warme handdruk maar met een heerlijke verse kop Julius Meinl koffie of thee. Uiteraard respecteren we de 1,5 meter afstand in ons bedrijf en tijdens onze gesprekken.

Twijfelt u over een persoonlijk bezoek en/of heeft u dit liever digitaal? Ook dat kan. Wij zijn voor u bereikbaar via telefoonnummer 0418-512218, Facetime +31-653950585, WhatsApp +31-653950585, via de chatfunctie op onze website www.van-tilborg.nl en via e-mailadres info@van-tilborg.nl. Hieronder leggen we per rubriek uit welke mogelijkheden er zijn.

Onze service adviseurs/aftersales afdeling:

Voor alle mogelijke vragen kunt u ons via telefoonnummer 0418-512218, e-mailadres info@van-tilborg.nl, of via de chatfunctie op onze website www.van-tilborg.nl bereiken. Ook kunt u op onze website veel informatie en antwoorden op uw vragen vinden.

Reparatie & onderhoud:

Ook tijdens deze Coranavirusperiode kunt u bij Autobedrijf Van Tilborg terecht voor reparatie en onderhoud aan uw auto. Er zijn voldoende onderdelen op voorraad/beschikbaar om reparatie en/of onderhoud aan uw auto uit te kunnen voeren. U kunt uw auto veilig halen en brengen dankzij alle maatregelen die we hebben genomen. Wij vragen u om het wachten in ons bedrijf te beperken.

Kunt of wilt u niet van huis maar wenst u wel gebruik te maken van onze diensten? Wij kunnen desgewenst uw auto bij u ophalen en na afloop weer terugbrengen. Uiteraard desinfecteren wij onder andere het stuur, de versnellingspook, de handrem, de deurgrepen etc. Verder respecteren en hanteren wij de RIVM richtlijnen ook bij u op locatie.

Een afspraak maken voor een reparatie en/of onderhoudsbeurt kan via telefoonnummer 0418-512218, via onze werkplaatsplanner op https://www.van-tilborg.nl/werkplaatsplanner/ of via ons e-mailadres info@van-tilborg.nl.

Verkoopteam autobedrijf Van Tilborg Zatlbommel

Het verkoopteam:

Ons verkoopteam staat gewoon op de voor u bekende en vertrouwde manier voor u klaar. Wij kunnen u verzekeren dat binnen ons bedrijf alle mogelijke (RIVM) voorzorgsmaatregelen zijn genomen om uw en onze gezondheid te beschermen. We begroeten u even niet met een warme handdruk maar met een heerlijke verse kop Julius Meinl koffie of thee. Uiteraard respecteren we de 1,5 meter afstand in ons bedrijf en tijdens gesprekken.

Wij begrijpen u als u twijfelt aan een showroombezoek. Via onze website zijn al onze nieuwe en gebruikte auto’s te bekijken https://www.van-tilborg.nl/aanbod-autos/nieuwe-en-gebruikte-autos/. Heeft u interesse in een auto die u online heeft gezien en wenst u meer informatie? Vraag het ons en we kunnen u bijvoorbeeld close-ups sturen en/of een filmpje. Zo komt de auto virtueel naar u toe en kunt u in alle rust de auto bekijken. Toch een afspraak voor een fysiek bezoek? Dat kan. Desgewenst ook buiten onze reguliere openingstijden.

Voor alle mogelijke vragen en zelfs voor het plaatsen/bespreken van een zoekopdracht kunt u ons via telefoonnummer 0418-512218, e-mailadres info@van-tilborg.nl, of via de chatfunctie op onze website www.van-tilborg.nl bereiken. Ook op onze website (www.van-tilborg.nl) kunt u veel informatie en antwoorden op uw vragen vinden. Met een zoekopdracht bedoelen we dat u specifiek op zoek bent naar een bepaalde auto, leeftijd, kleur etc. Geef ons uw criteria door en wij gaan voor u op zoek binnen ons (inter)nationale netwerk.

Een proefrit:

Wilt u een proefrit maken met één van de door ons aangeboden auto’s? Dat kan na het maken van een afspraak. Voor het maken van een proefritafspraak kunt u ons bereiken via telefoonnummer 0418-512218, WhatsApp +31-653950585, via de chatfunctie op onze website www.van-tilborg.nl en via e-mailadres info@van-tilborg.nl.

Ook begrijpen wij het als u liever niet naar ons toe komt voor een proefrit. Wij kunnen dan met de auto van uw keuze naar het door u gewenste adres komen. Uiteraard desinfecteren wij onder andere het stuur, de versnellingspook, de handrem, de deurgrepen etc. voordat u plaatsneemt in de auto voor de proefrit. Verder respecteren en hanteren wij de RIVM richtlijnen ook bij u op locatie. Uiteraard voorzien we de auto van beschermingsmaterialen en hebben we ook een set voor u bij ons. Na uw proefrit nemen wij de auto weer mee en gaan we verder digitaal met u in gesprek.

Private leasen en/of gebruik maken van financiële diensten:

Een (private)lease aanvraag of een advies over een financieel product vergt vaak wat meer aandacht. Normaliter bespreken we dit samen met u aan tafel op een discrete manier. Dat kan nog steeds. Wij kunnen u verzekeren dat binnen ons bedrijf alle mogelijke (RIVM) voorzorgsmaatregelen zijn genomen om uw en onze gezondheid te beschermen. Uiteraard respecteren we de 1,5 meter afstand in ons bedrijf en tijdens gesprekken. Wij zijn voor u bereikbaar via telefoonnummer 0418-512218, Facetime +31-653950585, WhatsApp +31-653950585, via de chatfunctie op onze website www.van-tilborg.nl en via e-mailadres info@van-tilborg.nl.

Inruiltaxaties en/of een offerte aanvragen:

Een offerte aanvragen met of zonder inruil van uw huidige auto is natuurlijk gewoon mogelijk. Inmiddels hebben we op één van de bovengenoemde manieren contact. De gewenste auto is inmiddels dus in beeld. Om een goede inruilwaarde te kunnen berekenen van uw huidige auto, vragen wij u om alle mogelijke informatie/beeldmateriaal aan te leveren. Natuurlijk kunnen we aan de hand van het kenteken/identificatienummer veel autogegevens achterhalen. Wat is belangrijk voor ons om te weten:

  • Kenteken;
  • Actuele kilometerstand;
  • Staat van de auto;
  • Profieldiepte van de banden;
  • Eventueel winterbanden en dan met name de staat/profieldiepte van die winterbanden;
  • Beeld van de eventueel aanwezige schades;
  • Uitvoeringsspecificaties, Opties, Extra’s en Bijzaken.

Het meest handige is een fotoserie te maken en naar ons te WhatsAppen +31-653950585 of te mailen naar info@van-tilborg.nl. Wilt u een offerte en/of inruiltaxatie aanvragen en komt u liever niet naar ons toe; dan zijn we bereikbaar via via telefoonnummer 0418-512218, Facetime +31-653950585, WhatsApp +31-653950585, via de chatfunctie op onze website www.van-tilborg.nl en via e-mailadres info@van-tilborg.nl.

Afleveren van uw auto:

Heeft u een nieuwe of gebruikte auto gekocht en wordt deze binnenkort aan u afgeleverd? We kunnen de aflevering van uw auto gewoon inplannen. Afleveren kan bij Autobedrijf Van Tilborg op een moment dat het u past. Indien gewenst buiten de normale openingsuren. Ook begrijpen wij het als u liever niet naar ons toe komt voor de aflevering van uw auto. Wij kunnen dan met uw nieuwe auto naar het door u gewenste adres komen. Uiteraard desinfecteren wij onder andere het stuur, de versnellingspook, de handrem, de deurgrepen etc. voordat u plaatsneemt in uw nieuwe auto. Verder respecteren en hanteren wij de RIVM richtlijnen ook bij u op locatie.

Uiteraard voorzien we de auto van beschermingsmaterialen en hebben we ook een set voor u bij ons. Na de aflevering maken we graag een keer een afspraak met u om zaken uit te kunnen leggen die nu niet mogelijk zijn in verband met de RIVM richtlijnen.

U ziet, vrijwel alles kan doorgang vinden. Geen concessies aan de kwaliteit. Hooguit is de uitvoering of invulling anders dan u gewend bent maar samen komen we er. U bent op elke manier van harte welkom! Dank voor uw medewerking een graag tot een volgend (virtueel) bezoek.

Blijf gezond en zorg goed voor uzelf en uw naasten.

Directie en medewerkers Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel

Meer informatie

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail