Camper onderhoud

Camper onderhoud voor zorgeloos genieten van uw camper

Uw camper staat vaak wat langer stil, maar áls u er mee rijdt, is dit heel intensief. Om dan optimaal van uw camper te kunnen genieten, is jaarlijks onderhoud noodzakelijk.

Door bij Autobedrijf Van Tilborg het onderhoud en de APK-keuring uit te laten voeren kunt u écht zorgeloos genieten van uw vakantie.

Uw camper, een kostbaar bezit

Een camper is geen gewone auto, gekscherend wordt wel eens gezegd: “een huis op wielen”. Maar eigenlijk is dat ook zo. Het is úw privéwoning waar u mooie en fijne momenten mee beleefd. Wij als Autobedrijf Van Tilborg realiseren ons dat heel goed. Werkzaamheden uitvoeren aan uw kostbare bezit gebeurt bij Autobedrijf Van Tilborg met de groots mogelijke zorgvuldigheid. We hebben speciaal voor campers een aangepaste werkplek inclusief hefbrug in onze werkplaats zodat we uw camper op werkhoogte kunnen zetten zonder dat de opbouw beschadigd. Zo voeren we ook het onderhoud aan uw camper uit met de hoogste kwaliteit, áltijd!

Voorkom pech

Voorkom pech met de camper. U zit toch ook niet te wachten op verstoring van uw vakantieplezier? Wij verzorgen voor alle merken campers het totaalonderhoud!

Meer informatie

Bel voor een vrijblijvende offerte/advies naar (0418) 51 22 18, stuur een e-mail of plan uw afspraak direct in via onze werkplaatsplanner.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail