Je bent nu hier://Vervangend vervoer
Vervangend vervoer 2019-05-15T13:56:20+02:00

Vervangend vervoer

Onze uitgebreide mobiliteitsservice

Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel biedt u een uitgebreide mobiliteitsservice/vervangend vervoer die perfect aan kan sluiten op uw wensen. Om zeker te weten dat het door u gevraagde mobiliteitsservice/vervangend vervoer ook beschikbaar is, raden wij u aan uw keuze al door te geven op het moment dat u een afspraak voor uw auto maakt. Deze afspraak kunt u maken via onze digitale werkplaatsplanning, maar u kunt uiteraard ook direct bellen naar (0418) 51 22 18 of ons een e-mail sturen.

Mobiliteitsservice

Qua mobiliteitsservice/vervangend vervoer bieden wij u de volgende mogelijkheden aan:

 • Gratis haal- en breng service
  Wij halen uw auto op en brengen hem weer bij u terug als de auto klaar is of u brengt de auto bij ons, wij brengen u daar waar u naartoe wilt (bijvoorbeeld naar huis of naar uw werk, uitgaande van een redelijke afstand). Zodra de auto klaar is halen wij u weer op en kunt u de auto weer meenemen.
 • Gratis fiets service
  Gedurende reparatie en of onderhoud kunt u gebruik maken van een gratis leenfiets.
 • Gratis scooter
  Gedurende reparatie en of onderhoud kunt u gebruik maken van een gratis scooter.
 • Vervangende auto op maat
  U kunt gedurende repartie en of onderhoud gebruik maken van een vervangende auto. U heeft al een Peugeot 108 tot uw beschikking met de eerste 100 km vrij vanaf € 36,- incl BTW per dag (exclusief benzine).

Afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u een van de mobiliteitsoplossingen reserveren dan kunt u deze kenbaar maken middels onze digitale werkplaatsplanning, maar u kunt uiteraard ook direct bellen naar (0418) 51 22 18 of ons een e-mail sturen.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail

Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door verder te gaan, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.  Meer informatie >>