Vervangend vervoer

Vervangend vervoer bij Van Tilborg

Als uw voertuig een auto onderhoudsbeurt krijgt of gerepareerd wordt, kan het soms even duren voordat u er weer in kunt rijden. Dat kan erg onhandig zijn – bijvoorbeeld als u een voertuig nodig hebt om naar een belangrijke afspraak of naar uw werk te gaan, of als u zonder auto niet thuis kunt komen. Om die reden biedt Van Tilborg een uitgebreide mobiliteitsservice met verschillende soorten vervangend vervoer. Wilt u graag gebruik maken van ons vervangend vervoer? Geef dan bij het maken van uw afspraak aan dat u gebruik wil maken van vervangend vervoer, en welk type vervangend vervoer u nodig heeft. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat het vervangend vervoer van uw keuze beschikbaar is op het moment dat uw voertuig bij ons in de garage staat.

De mobiliteitsservice van Van Tilborg: verschillende soorten vervangend vervoer

Heeft u vervangend vervoer nodig? Bij Autobedrijf Van Tilborg kunt u kiezen tussen de volgende soorten vervangend vervoer.

  • Allereerst bieden wij een gratis haal- en brengservice aan. We halen uw auto op en brengen hem zodra hij klaar is weer terug. Vindt u het handiger om de auto naar ons toe te brengen? Dat is ook mogelijk. In dat geval brengen wij u waar u naartoe wilt, bijvoorbeeld terug naar huis of naar uw werk. Als uw auto klaar is, halen we u weer op.
  • U kunt tijdens een reparatie of onderhoudsbeurt auto ook gebruikmaken van een gratis (elektrische) fiets.
  • Heeft u een vervangende auto nodig tijdens de onderhoudsbeurt of het herstel van de schade aan uw eigen auto? Ook dat is mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Peugeot 108.

De kosten van vervangend vervoer

Heeft u vervangend vervoer nodig tijdens de onderhoudsbeurt of de reparatie van uw eigen auto? We kunnen ons voorstellen dat het prettig is om te weten hoeveel het vervangend vervoer zal kosten voordat u uw eigen voertuig naar ons toe brengt. Om die reden kunt u ons altijd benaderen voor een persoonlijke offerte op maat. Wilt u graag een prijsopgave ontvangen, of heeft u een vraag over een van onze mobiliteitsoplossingen? U kunt ons bereiken via (0418) 51 22 18, info@van-tilborg.nl of ons contactformulier.

Wordt vervangend vervoer gedekt door de autoverzekering?

Als u uw auto beperkt casco of volledig casco hebt verzekerd, bent u in sommige gevallen verzekerd voor schade aan uw auto of voor diefstal. Sommige verzekeringen vergoeden tevens de kosten voor het vervangend vervoer. In sommige gevallen wordt zelfs vervangend vervoer in het buitenland vergoed. Wilt u weten of dit ook voor uw verzekering geldt? Neem dan de polisvoorwaarden van uw autoverzekering onder de loep. Komt u er niet uit? Het team van Van Tilborg kijkt graag met u mee.

Het team van Van Tilborg staat voor u klaar

Bij Van Tilborg kunt u niet alleen terecht voor een auto onderhoudsbeurt, reparaties of vervangend vervoer, maar bijvoorbeeld ook voor een APK keuring. Ook helpen onze monteurs u graag met het wisselen van uw banden, het updaten van uw navigatiesysteem en het onderhouden van uw camper. Staat u met pech langs de weg? Maak u geen zorgen – onze auto pechhulp service zorgt ervoor dat u snel weer op weg bent!

Afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u een van de mobiliteitsoplossingen reserveren dan kunt u deze kenbaar maken middels onze digitale werkplaatsplanning, maar u kunt uiteraard ook direct bellen naar (0418) 51 22 18 of ons een e-mail sturen.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail