Ruitschade

Sterretje of scheur in uw (voor)ruit?

De voorruit, achterruit en eventuele dakruit (denk aan panoramadak en/of schuif-kanteldak) in uw auto vormen een essentieel onderdeel van de carrosserie. Deze ruiten worden volgens speciale technieken gelijmd en dragen bij aan de passieve veiligheid van uw auto. Neemt u daarom in geval van ruitschade direct contact met ons op.

Sterretje in uw voorruit

Ook voor een sterretje in uw voorruit kunt u direct bij Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel terecht. Voor een sterreparatie geldt: hoe sneller de reparatie wordt uitgevoerd des te beter is het resultaat. Hiermee wordt voorkomen dat het sterretje uitgroeit tot een barst met als gevolg dat de hele voorruit vervangen dient te worden. Bij de aflevering van uw auto of na het uit laten voeren door een onderhoudsbeurt door Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel heeft u een ronde sticker ontvangen waarmee u de steeninslag in uw ruit direct kunt afplakken. Hoe sneller u de inslag afplakt des te mooier kunnen wij het sterretje repareren.

Uw verzekering

Uw verzekering vergoedt meestal de complete kosten van een sterreparatie. Verder profiteert u van een lager eigen risico bij een ruitvervanging uitgevoerd door Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel.

Informeert u altijd vooraf naar de exacte voorwaarden. Het is handig als u de verzekeringskaart, de zogenaamde groene kaart, bij u heeft.

Meer informatie

Bel voor advies of een vrijblijvende prijsopgave naar (0418) 51 22 18, stuur een e-mail of plan uw afspraak direct in via onze werkplaatsplanner.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail