Aankoopkeuring Zaltbommel

Met onze aankoopkeuring in Zaltbommel bent u zeker van uw zaak

Het kopen van een auto is een leuk moment. Na lang te hebben gezocht heeft u eindelijk de ideale auto gevonden! Hier gaat u vast veel leuke ritjes in maken. Als het een tweedehands auto betreft, kan dit moment echter ook erg spannend zijn. Werkt alles wel goed? Is de verkoper helemaal eerlijk geweest? Om te voorkomen dat u een voertuig met verborgen gebreken aanschaft, is het nuttig om voor de koop een aankoopkeuring te laten doen. Bij Autobedrijf Van Tilborg kunt u een aankoopkeuring op locatie laten uitvoeren. Bent u op zoek naar een aankoopkeuring in de regio Zaltbommel? In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres.

De voordelen van een aankoopkeuring bij Van Tilborg

Een onafhankelijke aankoopkeuring auto bij Van Tilborg heeft verschillende voordelen. Allereerst sparen we er tijd noch moeite voor om uw voertuig zo uitgebreid en zo goed mogelijk te onderzoeken. We vinden het namelijk belangrijk dat u veilig de weg op kunt! Is er volgens onze monteurs een reparatie nodig, of zijn bepaalde onderdelen aan vervanging toe? In dat geval stellen we een gespecificeerde calculatie voor u op met de verwachte kosten. Deze calculatie is in de prijs inbegrepen.

De prijs van een aankoopkeuring in de regio Zaltbommel

Een aankoopkeuring bij Autobedrijf Van Tilborg heeft nog een voordeel: een aankoopkeuring bij Van Tilborg is lekker voordelig! De kosten voor een aankoopkeuring auto bedragen bij ons slechts €149. Deze prijs geldt voor alle auto’s, ongeacht het merk en het type. De prijs is inclusief BTW. Wilt u graag een afspraak maken voor een aankoopkeuring in de regio Bommelerwaard, Den Bosch en Zaltbommel, of heeft u een vraag over onze aankoopkeuringen? Neem dan gerust contact met ons op via (0418) 51 22 18, info@van-tilborg.nl of ons contactformulier.

Afspraak maken?

Voor meer informatie/advies en het doorspreken van alle mogelijkheden, maken wij graag een geheel vrijblijvende afspraak met u.U kunt ons bereiken via (0418) 51 22 18 of ons direct een e-mail.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail