Aankoopkeuring Bommelerwaard

Onze aankoopkeuring in de regio Bommelerwaard biedt zekerheid

Als u een tweedehands auto koopt, wilt u natuurlijk voorkomen dat u na het afronden van de koop met allerlei verborgen gebreken wordt geconfronteerd. Om die reden is het raadzaam om voor de koop een onafhankelijke aankoopkeuring auto te laten uitvoeren. Zo weet u precies in wat voor staat de auto verkeert en komt u niet voor nare verrassingen te staan. Bent u op zoek naar een aankoopkeuring in de regio Bommelerwaard? Autobedrijf Van Tilborg helpt u graag.

De kosten van een aankoopkeuring in de regio Bommelerwaard

Alvorens u een aankoopkeuring laat uitvoeren, is het natuurlijk prettig om op de hoogte te zijn van de kosten van een aankoopkeuring auto. Wij doen ons best om onze aankoopkeuring zo voordelig mogelijk te houden. Bij ons kunt u daarom al een aankoopkeuring laten uitvoeren voor slechts €149,-. Deze prijs is inclusief BTW en geldt voor alle automerken en typen auto’s.

Wie betaalt de kosten van de aankoopkeuring?

Wilt u graag een auto aankoopkeuring laten uitvoeren? Overleg dan met de verkoper wie de kosten voor zijn rekening neemt. In de meeste gevallen wordt een aankoopkeuring door de koper betaald. De koper is immers degene die hier het meeste baat bij heeft. Het is echter tevens denkbaar dat ook de verkoper behoefte heeft aan informatie over de technische staat van het voertuig. In dat geval is hij of zij wellicht bereid om een deel van de kosten op zich te nemen.

Afspraak maken?

Voor meer informatie/advies en het doorspreken van alle mogelijkheden, maken wij graag een geheel vrijblijvende afspraak met u.U kunt ons bereiken via (0418) 51 22 18 of ons direct een e-mail.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail