Voorsorteren op de toekomst

Het businessmodel binnen de automotive verandert en niemand kan voorspellen hoe onze sector zich gaat ontwikkelen. We kunnen dus alleen maar naar de korte termijn kijken en daar zie ik groeimogelijkheden. Tegelijk zitten we aan de Nieuwe Tijningen al te krap in ons jasje. Wat we doen, willen we goed doen, dus om in de toekomst het aanbod van merken en prijsklassen uit te breiden en de service hoog te houden ging ik op zoek naar een oplossing.

Dan is het fijn dat zich heel dicht in de buurt een kans voordoet. Autobedrijf Hendriks Zaltbommel beëindigde per 1 juni de bedrijfsactiviteiten als Ford-servicepunt en per 1 juli ben ik samen met mijn goede vriend Rob Muller eigenaar van het pand aan de Vergtweg 60 in Zaltbommel. Op deze locatie kunnen we ieder op onze eigen manier groei-ambities waar gaan maken.

 

Van Tilborg Autoservice en Occasionoutlet

In de nabije toekomst breiden we aan de Nieuwe Tijningen het bestaande aanbod van Peugeot, Citroën en Isuzu uit met andere merken van onze importeur Stellantis, namelijk Opel, Fiat en Jeep. Met de toevoeging van Eurorepar, het car-servicenetwerk van Stellantis, aan ons dienstenpakket kunnen we voor alle andere merken van deze importeur service, onderhoud en reparatie verzorgen. De nieuwe vestiging aan de Vergtweg wordt een universeel autobedrijf in combinatie met een occasion-outlet. We gaan daar eerst even verbouwen en dan is het de bedoeling dat we in oktober op een steenworp afstand van onze bestaande locatie starten met Van Tilborg Autoservice en Occasion Outlet.

 

Betaalbare mobiliteitsoplossingen

Door het uitbreiden van ons aanbod met meer merken en in diverse prijsklassen kunnen we voor meer mensen een mobiliteitsoplossing verzorgen. Zo bieden we betaalbare kwaliteit voor iedereen en natuurlijk doen we dat op onze manier: persoonlijk, laagdrempelig, informeel, altijd dichtbij en bovenal met de hoogste kwaliteit.

Een leuk detail is dat de locatie de standplaats wordt voor de Volkswagen Kevers die door Bommelsuitje worden ingezet voor onder andere puzzelritten door de Bommelerwaard. En natuurlijk zorgen onze vakmensen ervoor dat ze rijden als een zonnetje.

 

Over vakmensen gesproken …

Het verkopen, servicen en onderhouden van meer merken op twee locaties betekent ook dat er meer mensen nodig zijn. Wij zoeken drie autotechnici met kennis van moderne elektronica voor het zelfstandig verrichten van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan personen- en (lichte) bedrijfsauto’s. Er is ook plaats voor een leerling autotechniek. Lees hier meer over de vacatures.

Daarnaast zoeken we een automotive sales professional. Lees hier meer over deze vacture.

Bent of kent u iemand die ons team wil versterken?

Ik ontvang graag cv’s met motivatie, mijn mailadres is martin.groeneveld@van-tilborg.nl.

 

Op zoek naar een betaalbare gebruikte auto? Dan hoeft u natuurlijk niet tot oktober te wachten, kom naar de vestiging aan de Nieuwe Tijningen. Wij hebben een groot, internationaal netwerk voor het inkopen van auto’s. Met professionele kennis en kunde en goede contacten in de autowereld vinden we een auto voor ieder budget.

Kom langs of bel naar (0418) 51 22 18 voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Martin Groeneveld