Je bent nu hier:Home/Auobedrijf Van Tilborg Zaltbommel, Van Tilborg Autoservice & Occasion Outlet/Van Tilborg Autoservice & Occasion Outlet is open

Van Tilborg Autoservice & Occasion Outlet is open

Het is het nieuwe thuis van James Autoservice. Er is een CarWashBox. Er is een Garagesale. En er staan natuurlijk goede gebruikte auto’s voor de verkoop klaar, want ook bij Van Tilborg Autoservice & Occasion Outlet in Zaltbommel is kwaliteit hét sleutelwoord, in dit geval betaalbare kwaliteit.
In juli van dit jaar werd Martin Groeneveld samen met Rob Muller van onder andere Bommelsuitje eigenaar van het pand aan de Vergtweg 60. Na een periode van verbouwen is ons bedrijf nu open. Met dit universele autobedrijf verzorgen we service, onderhoud, reparatie en APK van alle merken (lease-)auto’s en we hebben nu ruimte om ons aanbod van jonge gebruikte auto’s beter te presenteren.

CarwashBox en Garagesale

Uw auto wassen? Dat kunt u zelf doen in de CarWashBox.
En kent u de term garagesale? Die hebben we ook in de vorm van een real-life Marktplaats waar u de spullen kunt bekijken voor u ze koopt. Zelf spullen verkopen maar geen zin in het gedoe? Vraag naar de mogelijkheden en verkoop uw gebruikte spullen via de Garagesale.

Bommelsuitje

Daarnaast is deze locatie ook de standplaats voor de Volkswagen Kevers die door Bommelsuitje worden ingezet voor onder andere puzzelritten door de Bommelerwaard.
Door naast de vestiging aan de Nieuwe Tijningen een universeel autobedrijf te starten, verbreden we onze mobiliteitsoplossingen op maat. We kunnen u aan de Vergtweg kwaliteit tegen concurrerende tarieven bieden omdat we daar geen merkgerelateerde verplichtingen hebben. Kwaliteit is de kracht van Van Tilborg, dus u kunt erop vertrouwen dat u ook bij onze tweede vestiging een technisch perfecte auto koopt waarbij dankbaar gebruik wordt gemaakt van de kennis en kunde van het moederbedrijf.

Autobedrijf van Tilborg Zaltbommel

Vanuit de vestiging aan de Nieuwe Tijningen blijven we Peugeot, Citroën en Isuzu verkopen en Eurorepar aanbieden.

Openingsdagen

Wij nodigen u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen tijdens onze openingsdagen op 10, 11 en 12 november aan de Vergtweg 60 te Zaltbommel.
Of neem een digitaal kijkje op de website van Van Tilborg Autoservice & Occasion Outlet: www.van-tilborgoutlet.nl

2023-01-19T12:42:25+01:00