Laat ons uw auto zoeken

Als u een andere auto wilt kopen, bent u van harte welkom om bij ons te komen kijken. Dat is altijd de moeite waard, ook als wij niet precies hebben wat u wilt. Wij helpen u namelijk graag met zoeken. Zo krijgt u de auto die bij u past en bent u verzekerd van kwaliteit, want wij hebben een naam hoog te houden.

Wij zien vaak dat onze klanten zich laten beperken tot het auto-aanbod dat in ons bedrijf staat. Dat is jammer, want het aanbod is veel groter dan wat aan de Nieuwe Tijningen in Zaltbommel is te vinden. Wij hebben een groot, internationaal netwerk waarbinnen we auto’s inkopen. Martin Groeneveld is minimaal één dag in de week onderweg om auto’s te kijken en te kopen, dus de kans dat hij uw droomauto vindt is groot. Daarom nodigen wij u graag uit om uw wens(en) met ons te delen. Met onze professionele kennis en kunde en goede contacten in de autowereld kunnen wij u helpen bij het vinden van uw ideale auto.

Wij kunnen u een mooi voorbeeld geven. De auto van een echtpaar dat al jaren trouwe klant bij ons is kwam niet meer door de keuring. Zij wilden bij ons een andere auto kopen en kozen er een die in de showroom stond. Gelukkig hoorde onze verkoper de opmerking dat ze niet helemaal gelukkig waren met de kleur, voor hem een reden om even door te vragen naar de gewenste kleur en om een zoekopdracht aan te bieden. Een week later konden we de klanten blij maken met hetzelfde model, dezelfde leeftijd en kilometerstand maar dan in de kleur die zij wensten.

Zoekopdracht voor een auto

Als u bij ons een zoekopdracht neerlegt, gaat onze speurtocht verder dan het zoeken op standaardvariabelen zoals merk, model, leeftijd, kilometerstand en prijs. Geen vraag is voor ons te gek, of het nu gaat om een bijzonder model, eisen met betrekking tot het onderhoud of de uitrusting, een bepaalde lakdikte of een kleur, wij zoeken niet een auto, maar úw auto.

Zo werkt het

• U vertelt ons uw wensen en wij gaan die criteria volledig omschrijven. Wij denken ook graag mee over mogelijke keuzes.
• We bespreken de opdracht binnen ons eigen team om te kijken of de auto ergens in ons eigen netwerk staat. We zetten de vraag door naar vijf collega-dealers die ieder een groot eigen netwerk hebben in Europa en we maken gebruik van internationale importeurs en veilingsites.
• We blijven zoekopdrachten actief volgen.
• Als er een match is beoordelen wij de auto en als die aan onze kwaliteitseisen voldoet dan nemen we contact met u op.

Een auto importeren

Stel dat u dé auto die u zoekt in het buitenland vindt, bijvoorbeeld in België via 2dehands.be of in Duitsland via Mobile.de. De auto valt binnen uw budget, maar denkt u ook aan de bijkomende kosten zoals reis- en verblijfskosten als u de auto zelf gaat halen, de extra verzekering die nodig is voor het transport, de BPM (belasting), de verplichte RDW-keuring en de Nederlandse kentekenplaten? En weet u dat u als Nederlander in Nederland niet in een auto met een buitenlands kenteken mag rijden, tenzij u een tijdelijke vrijstelling van de BPM en de motorrijtuigenbelasting hebt? Deze vrijstelling is een beperkte periode geldig net als de transportverzekering, dus alles moet binnen een korte tijd georganiseerd worden. Ook met het importeren van de auto van uw dromen helpen we u graag. We leveren als u dat wenst de auto met Nederlands kenteken bij u voor de deur af.

Voordelen als wij voor u een auto zoeken

Wij hebben verstand van auto’s én van alles wat er bij het kopen van een auto komt kijken. Als u zelf zoekt via de bekende websites heeft u vaak geen idee met wie u zakendoet. Wij kennen de autobranche en we weten wanneer iets te mooi is om waar te zijn. Als wij een auto voor u vinden, gaan wij na of alle gegevens kloppen en of de auto volgens het boekje is onderhouden. We bekijken de buitenkant, de binnenkant en we kijken onder de motorkap, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We beschikken over transportmiddelen om een auto voor u op te halen als die bijvoorbeeld van wat verder weg moet komen en we kennen de importprocedures.

Meer weten over een auto zoeken?

Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak naar (0418) 51 22 18. Een e-mail sturen of het contactformulier invullen kan ook, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.