Stability4cars

Verhoog de stabiliteit van uw auto met Sistema-GoPren en verbeter de wegligging van uw voertuig. Hogere stabiliteit zonder de vering stug te maken? Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel biedt u het Sistema GoPren systeem. Dit systeem is ideaal voor campers, auto’s die caravans trekken, oldtimers en auto??s met (incidenteel) zware belading. Het systeem is speciaal ontworpen om op een betaalbare manier de standaard vering van uw voertuig sterk te verbeteren zonder de dempende werking te belemmeren. Hierdoor blijft uw voertuig comfortabel, maar wint sterk aan stabiliteit. U verhoogt de veiligheid van uw eigen voertuig door een betere wegligging. Uw (beladen) voertuig reageert beter op stuurcorrecties, uitwijken en stevig remmen. U krijgt maar liefst 100.000 km garantie of 2 jaar op veerbreuk zonder kleine lettertjes.

GoPren is de oplossing: 
• Stabieler op weg met uw belading en caravan.
• Als de auto “doorzakt” met uw fietsendrager.
• Bij het verminderen van ongelijkmatige bandenslijtage en cupvorming.
• Toepasbaar op personenauto’s, SUV’s, lichte bedrijfsauto’s en campers.

De auto wordt met GoPren niet stugger in tegenstelling tot de vaak dure hulp- verzwaarde- en/of luchtveringssystemen. Het oorspronkelijke veercomfort “zoals het door de constructeur-fabrikant” bedoeld is, blijft behouden. Sistema GoPren heeft een T?V en CE-goedkeuring en een RDW-toelating.

Wilt u meer info? Neem dan contact met ons op, dit kan telefonisch via 0418-512218 of per mail via info@van-tilborg.nl

 

 

Meer informatie

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte/advies naar (0418) 51 22 18, stuur een e-mail of vul het contactformulier in, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail