De nieuwe Peugeot 208

Van harte welkom tijdens de introductiedagen van 18 t/m 23 november

De nieuwe Peugeot 208 staat nu bij ons in de showroom! De Peugeot 208 is revolutionair vernieuwd. Het design past naadloos in de nieuwe ontwerplijn van Peugeot: compact, onderscheidend, sportief en een jeugdig karakter.

Neem zelf plaats op de plek van de bestuurder en ervaar het pure rijgenot van de 208. Het is een volledig nieuwe auto die u echt gezien en gereden moet hebben.

Sneak preview Peugeot 208
De Peugeot 208 staat dus vanaf 18 november in onze showroom voor u klaar maar u kunt op zaterdag 17 november al bij ons terecht voor een sneak preview!

Is de nieuwe Peugeot 208 iets voor u?
Deze nieuwkomer is leverbaar vanaf € 17.580,- of vanaf € 299,- per maand middels Private Lease. Of u nu koopt of prive / zakelijk wil leasen, Bij Autobedrijf van Tilborg bent u van harte welkom voor een zorgeloos aanbod.

Peugeot i-Cockpit® 3D
De nieuwe Peugeot 208 heeft een sterke persoonlijkheid waarmee je gezien mag worden. Maar niet alleen de buitenkant is veranderd. Aan boord valt onmiddellijk de volledig vernieuwde Peugeot i-Cockpit®3D op. Alles is ontwikkeld om het rijden nog prettiger te maken: het compacte stuurwiel, het configureerbare instrumentenpaneel met uniek 3D-effect, het 10-inch HD-touchscreen en de 7 “Toggle switches”. U kunt zelfs de sfeer in het interieur aanpassen door te kiezen uit de 8 kleuren led-sfeerverlichting.

Next-gen technology
In de nieuwe Peugeot 208 beschikt u over diverse intelligente rijhulpsystemen die uw veiligheid en rijplezier verhogen. Zoals het Pack Drive Assist, Lane Positioning Assist, verkeersbordherkenning en adaptieve cruise control. Bovendien beschikt u over parkeerhulpsystemen zoals Full Park Assist, waarmee u de auto zelf laat in- en uitparkeren.

Benzine- en dieselmotoren
De keuze is aan u: benzine, diesel of volledig elektrisch. De nieuwste generatie PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren van de nieuwe Peugeot 208 zijn krachtig en efficiënt, en bieden ook nog eens weergaloos rijplezier. Deze motoren kenmerken zich door hun lage brandstofverbruik en zijn allemaal voorzien van het Stop & Start-systeem.

100% elektrisch
Rijden in de nieuwe 208 is een intense ervaring. Rijden in de volledig elektrische e-208 is zo mogelijk nog intenser. Het onmiddellijk beschikbare vermogen van 100 kW (136 pk) en de razendsnelle respons dankzij het koppel van 260 Nm zorgen voor sensationele rijsensaties, maar dan wel in een oase van rust en comfort. Bovendien heeft u geen last van ‘laadpaalstress’ dankzij de ruime actieradius van tot wel 340 km (WLTP)/450 km (NEDC) en de korte laadtijd met de onboardlader van 11 kW.

Wij begroeten u graag in onze showroom.

Het team van Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel

Meer informatie

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail