De nieuwe Peugeot 2008

Het begin van 2020. Een nieuw jaar en we beginnen dan ook met een nieuwe auto. Eigenlijk een nieuwe norm. Een nieuwe fase. Een nieuw tijdperk. Stap met ons mee in de toekomst en laat u verrassen door de nieuwe Peugeot 2008 SUV!

Ontdek deze nieuwe Peugeot 2008 SUV, een compacte en veelzijdige SUV met een inspirerend design!  Ervaar de sublieme rijervaring dankzij de innovatieve PEUGEOT i-Cockpit® 3D, hoogwaardige technologieën en krachtige en efficiënte aandrijflijnen. U kunt kiezen uit een verbrandingsmotor (benzine en diesel), uiteraard inclusief stop / start systeem, of u gaat voor vol elektrisch zodat u ook tot in de strengste milieu zones kunt komen.

De nieuwe Peugeot 2008 SUV heeft een stoer voorkomen met vloeiende lijnen en een grote bodemvrijheid. Het is een imposante auto die beheerste kracht tentoonspreidt. De flanken met als een diamant geslepen vlakken geven hem samen met de strakke lijnen en atletische vormen een dynamische uitstraling. De expressieve voorzijde, de karakteristieke lichtsignatuur, de lichtgewicht lichtmetalen 18 inch-velgen, de horizontale motorkap, de glanzend zwarte sierlijsten van de zijruiten en het Black Diamond-dak zorgen voor een extra sportief voorkomen.

Ervaar nieuwe sensaties in de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D, met een intuïtieve ergonomie, een compact stuurwiel, een 10 inch capacitief HD-touchscreen en een te configureren 3D-instrumentenpaneel. Het keyless entry and start-systeem zorgt ervoor dat de auto wordt ontgrendeld als u eropaf loopt en wordt vergrendeld als u ervandaan loopt, mits u de sleutel op zak hebt. U kunt ook de manier van rijden aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur door een rijmodus te selecteren. Eenmaal ingestapt in uw nieuwe Peugeot e-2008 SUV profiteert u van het bedieningsgemak van de speciaal op elektrisch rijden afgestemde PEUGEOT i-Cockpit® 3D en kunt u de actieradius verbeteren dankzij regeneratief remmen en in real time specifieke informatie over de werking van de elektrische aandrijflijn bekijken.

Om uw veiligheid te vergroten en u te helpen bij het parkeren of het overzien van en anticiperen op de omgeving van uw auto en de rijomstandigheden, is de nieuwe Peugeot 2008 SUV voorzien van een groot aantal van de nieuwste technologische voorzieningen en rijhulpsystemen van het merk Peugeot.

Uiteraard zijn niet alle genoemde features op elke Peugeot 2008 SUV aanwezig. Wij van Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel adviseren u desgewenst en helpen u dan ook graag met het maken van uw keuze. U bent van harte welkom in onze showroom voor een bezichtiging en natuurlijk kunt u uzelf ook overtuigen door het maken van een proefrit.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail