Arctic Adventure 2020

Op donderdag 23 januari 2020 zal de Arctic Adventure 2020 vertrekken vanuit Zaltbommel naar het hoge noorden van Scandinavië. Op zaterdag 1 februari 2020 zullen de 18 deelnemende teams finishen op de Markt in Zaltbommel.

Het beloofd een écht Adventure te worden. De dagen hebben allemaal een avontuurlijke naam die al wél iets over die dag vertelt:

  • The Long run!
  • Going North.
  • Snowscooter & Kingcrab Adventure.
  • Three in a day. Whale Adventure.
  • What a beauty!
  • Hang on just a little longer.
  • What is the right strategy?
  • Last change for victory!

Gedurende deze dagen wordt er een toertocht gereden door Scandinavië. Het zo kort en efficiënt mogelijk rijden is hét uitgangspunt. Wie dan de minste kilometers rijdt, binnen de ideale tijd op zijn coördinaat aankomt en alle (verkeers)regels respecteert en dus geen strafpunten oploopt wint. Om écht het verschil te maken t.o.v. je concurrentie kun je onderweg ook bonuspunten verdienen.

Buurman & Buurman (Rob Muller en Martin Groeneveld) stellen zich graag aan u voor; Rob is horeca ondernemer in Zaltbommel. Martin is automotive ondernemer ook in Zaltbommel. Beide zijn ze actief in het (ondernemers)verenigingsleven en gék op auto’s. Rob en Martin zetten zich maatschappelijk graag in voor diégene die zelf niet in staat zijn om in hun levensonderhoud, welzijn, plezier en ontspanning te kunnen voorzien. Ook zijn de heren al jaren bevriend en de vraag blijft ook deze keer weer of dat na een ruime week en 7500 Km in 1 auto nóg steeds zo zal zijn.

Door deelname en sponsoring leveren veel teams een bijdrage voor een goed doel. Belangrijk is dus dat alle teams de reis volbrengen. Naast een goede organisatie gaan Buurman & Buurman mee voor support en ondersteuning. We gaan teams proberen te helpen wanneer ze in de problemen terecht komen.

Onze trouwe en oersterke Isuzu 4WD Automaat Double Cab is voor deze reis weer hélemaal Arctic klaar en dus ook “iets” aangepast om alvast uiting te geven aan z’n nieuwe rol.

Dank voor je aandacht. We hebben er zin in. Gaan aan de gang met onze persoonlijke én auto voorbereidingen. Mogelijk zien we je bij de start op 23 januari. Uiteraard zijn we gedurende de Arctic Adventure te volgen via onze Facebook pagina: Arctic Adventue 2020 – Serviceteam Buurman & Buurman.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail