Verhoog de stabiliteit van uw auto met caravan of camper

Maak direct een afspraak

Kiest u er deze zomer ook voor om tijdens uw vakantie veilig en plezierig gebruik te maken van uw auto, caravan of camper?
Maak kennis met het Sistema GoPren systeem van Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel. Verhoog de stabiliteit van uw auto met caravan of camper en verbeter de wegligging van uw voertuig al vanaf € 139,- inclusief BTW en montage.

Verbeter de vering van uw voertuig

Wilt u een hogere stabiliteit zonder de vering stug te maken? Het Sistema GoPren systeem is ideaal voor campers, auto’s die caravans trekken, oldtimers en auto’s met (incidenteel) zware belading. Het systeem is speciaal ontworpen om op een betaalbare manier de standaard vering van uw voertuig sterk te verbeteren zonder de dempende werking te belemmeren. Hierdoor blijft uw voertuig comfortabel, maar wint sterk aan stabiliteit. U verhoogt de veiligheid van uw eigen voertuig door een betere wegligging. Uw (beladen) voertuig reageert beter op stuurcorrecties, uitwijken en stevig remmen. U krijgt maar liefst 100.000 km garantie of 2 jaar op veerbreuk zonder kleine lettertjes.

Veilig op weg

De auto wordt met Sistema GoPren niet stugger in tegenstelling tot de vaak dure hulp-, verzwaarde- en/of luchtveringssystemen.
Het oorspronkelijke veercomfort “zoals het door de constructeur-fabrikant” bedoeld is, blijft behouden. Sistema GoPren heeft een TÜV-en CE-goedkeuring en een RDW-toelating.

Laat het Sistema GoPren systeem deze zomer op uw auto of camper monteren bij Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel.

Meer informatie

Bel voor meer informatie, advies of een vrijblijvende prijsopgave naar (0418) 51 22 18, stuur een e-mail of plan uw afspraak direct in via onze werkplaatsplanner.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail