Auto pechhulp

Onze auto pechhulp service staat 24 uur per dag voor u klaar

Het kan elke automobilist voorkomen – u staat nét op het punt om te vertrekken, wanneer uw auto niet meer wil starten. Ook kan het bijvoorbeeld voorkomen dat de motor van uw auto onderweg oververhit raakt, of dat u plots een lekke band krijgt. Dit soort problemen komen helaas vaak voor en kunnen erg vervelend zijn. Het is namelijk niet altijd mogelijk om op tijd een garage te bereiken. Hierdoor kan het voorkomen dat u langs de weg stil komt te staan, soms zelfs op een gevaarlijk punt. Gelukkig staat u er in dit soort gevallen niet alleen voor. De auto pechhulp service van Autobedrijf Van Tilborg helpt u uit de brand. Onze pechhulp staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar – of u zich nu in Nederland bevindt of in het buitenland!

Onze auto pechhulp pakketten

Onze auto pechhulp service helpt u graag – wat voor merk en type auto u ook heeft! Zou u graag gebruik willen maken van onze auto pechhulp service? U kunt kiezen tussen drie verschillende pakketten. Let wel: in uitzonderlijke gevallen zal onze auto pechhulp service de kosten niet voor haar rekening nemen. Dit wordt een uitsluiting genoemd. Indien gewenst kunt u bij onze medewerkers de voorwaarden van de geldende uitsluitingen opvragen.

Auto pechhulp in het Nederland

Bent u op zoek naar een auto pechhulp service in Nederland? In dat geval kunt u bij Van Tilborg kiezen tussen twee verschillende pakketten. Wij zetten ze voor u op een rijtje.

  • Het NL-Basispakket. Laat u uw onderhoudsbeurt auto bij Van Tilborg uitvoeren, inclusief de eventuele noodzakelijk geachte reparaties? In dat geval bieden wij u, samen met de importeurs van Peugeot en Citroën en de ANWB, een gratis auto pechhulp service aan. U kunt onder andere van deze auto pechhulp service gebruikmaken in geval van motorische en mechanische pech of wanneer u uw autosleutel kwijt bent geraakt. Ook kunt u ons bellen wanneer u per ongeluk de verkeerde brandstof heeft getankt. Dit pakket is geldig in heel Nederland.
  • Het NL-Pluspakket. Als u kiest voor het NL-Pluspakket kunt u niet alleen onze hulp inroepen in de bovenstaande gevallen, maar ook bij een lege of defecte accu, of in het geval van een lekke band. Ook zorgen we indien nodig voor vervangend vervoer voor maximaal 4 dagen. Ook dit pakket is geldig in heel Nederland. U kunt ons gratis NL-Basispakket voor slechts €17,50 upgraden naar het NL-Basispakket.

Auto pechhulp in Europa

Gaat u vaak op autovakantie naar het buitenland? Of reist u voor uw werk regelmatig naar andere landen? In dat geval is ons EUR-Premiumpakket een goede keuze. Dit pechhulp auto buitenland pakket bestaat uit het voorgenoemde Basis- en Pluspakket, maar geldig door heel Europa. Dit pakket biedt daarnaast de mogelijkheid om uw auto te repatriëren. Ook zijn maximaal 4 hotelovernachtingen inbegrepen. U kunt uw gratis NL-Basispakket voor slechts €49,95 upgraden naar een EUR-Premiumpakket.

Het oproepen van onze auto pechhulp is eenvoudig

Heeft u één van de bovenstaande pakketten en staat u met pech langs de weg? Onze monteurs komen u zo snel mogelijk helpen! Het oproepen van onze auto pechhulp service is erg eenvoudig. Wilt u onze Peugeot Assistance auto pechhulp bereiken? Als u in Nederland bent, belt u +31(0)800 023 17 33. Als u in het buitenland bent, zijn we bereikbaar via +31(0)20 654 55 36. Wilt u de hulp inroepen van de Citroën Assistance auto pechhulp? In Nederland belt u +31(0)800 – 02 22 244. Vanuit het buitenland kunt u ons bereiken via +31 20 654 56 38.

Voorkom pech met regelmatig onderhoud

Autopech is erg vervelend, zeker als u net op het punt stond om te vertrekken naar een belangrijke afspraak of als u onderweg bent naar uw vakantiebestemming. Gelukkig is er een manier om de kans op autopech aanzienlijk te verkleinen. Door regelmatig (het liefst jaarlijks) een auto onderhoudsbeurt te laten uitvoeren, zorgt u ervoor dat uw auto in goede conditie blijft en dat eventuele technische mankementen snel kunnen worden opgespoord en hersteld. Wilt u graag een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt, of wilt u meer weten over onze auto pechhulp service? Neem dan gerust contact met ons op via (0418) 51 22 18, info@van-tilborg.nl of ons contactformulier.

 

Afspraak maken?

Voor meer informatie/advies en het doorspreken van alle mogelijkheden, maken wij graag een geheel vrijblijvende afspraak met u.U kunt ons bereiken via (0418) 51 22 18 of ons direct een e-mail.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail