Aankoopkeuring Den Bosch

Een voordelige aankoopkeuring in de regio Den Bosch

Het kopen van een tweedehands auto bij een particulier is altijd een gok. Werkt alles wel naar behoren? Is de auto inderdaad in zo’n goede staat als de verkoper belooft? Tijdens een proefrit heeft u natuurlijk de mogelijkheid om de staat van de auto te controleren, maar zonder technische kennis van auto’s is dit lastig om te beoordelen. Een aankoopkeuring auto kan in zo’n geval uitkomst bieden. Bent u op zoek naar een aankoopkeuring in de regio Den Bosch? Dan bent u bij Van Tilborg aan het juiste adres!

Een aankoopkeuring bij Van Tilborg

Bij een aankoopkeuring nemen onze monteurs de technische staat van de auto uitgebreid onder de loep. Van de accu tot de motor en van de claxon tot de ruitenwissers – alles wordt uitgebreid getest en gecontroleerd. Op basis van deze inspectie wordt een keuringsrapport opgesteld. Moeten er onderdelen worden vervangen, of is er een reparatie nodig? In dat geval stellen we tevens een calculatie op van de verwachte kosten.

De kosten van een aankoopkeuring in de regio Den Bosch

Overweegt u een aankoopkeuring in de regio Zaltbommel, Bommelerwaard en Den Bosch? In dat geval is het natuurlijk prettig om vooraf op de hoogte te zijn van de kosten van zo’n aankoopkeuring. Bij Autobedrijf Van Tilborg kunt u terecht voor een auto aankoopkeuring voor een aantrekkelijk tarief. Bij ons kost een aankoopkeuring namelijk slechts €149, inclusief BTW. Deze prijs geldt voor alle auto’s, ongeacht het merk en het type.

Afspraak maken?

Voor meer informatie/advies en het doorspreken van alle mogelijkheden, maken wij graag een geheel vrijblijvende afspraak met u.U kunt ons bereiken via (0418) 51 22 18 of ons direct een e-mail.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail