Team Buurman & Buurman

Op zaterdag 13 januari 2018 zal de Arctic Challenge rally 2018 starten vanuit Zaltbommel om vervolgens op zondag 21 januari 2018 weer in Zaltbommel te finishen.

The Arctic Challenge is een uitdagende Challenge voor mens en auto door Scandinavië. In negen dagen tijd wordt ruim 7.000 km afgelegd, terwijl de temperatuur kan dalen tot wel -40 graden. De eindbestemming is De Lofoten, een eilandengroep in het noordelijkste deel van Noorwegen.

Voor een groot deel bestaat deze tocht dus uit rijden over sneeuw en ijs en kunnen Buurman & Buurman in heel barre omstandigheden terechtkomen.

9 dagen / Ruim 7.000 km / -40 graden Celsius

Een héle andere charme van deze tocht is dat veel teams deze Challenge aangrijpen om zich in te zetten voor het realiseren van een goed doel, zo ook wij!

Wij? Wie zijn wij?

Martin Groeneveld en Rob Muller zijn de 2 buurmannen die wederom besloten hebben om mee te doen! Martin Groeneveld is directeur/eigenaar van Autobedrijf Van Tilborg en Rob Muller is directeur/eigenaar van ’t Stadscafé en Brasserie ’t Zusje te Zaltbommel.

Onze raakvlakken: wij hebben beide zitting in het bestuur van de plaatselijke ondernemers- vereniging, zijn beide gek van auto’s en gaan uitdagingen áltijd aan! Zelfs na de vorige edities van de Arctic Challenge (2016 en 2017) zijn we nog áltijd bevriend met elkaar, wij hopen uiteraard dat dat deze keer na 9 dagen en ruim 7000 kilometer in 1 auto onder zeer barre omstandigheden nog steeds zo is…!

Wij gaan de rally rijden met een Isuzu 4X4 D-Max 1.9 Diesel Turbo Automaat Double Cab LSX, onze teamnaam blijft ook deze keer natuurlijk Buurman & Buurman! Daar 3 keer scheepsrecht is gaan we vol zelfvertrouwen én de daarbij behorende overtuiging aan de gang. Niet alleen om de Challenge op onze teamnaam te schrijven maar vooral ook om het door ons gestelde GOEDE doel te realiseren. We gaan dus voor de winst en de winst is op z’n minst het realiseren van het gestelde goede-doel!

Goede doel

Zoals gezegd grijpen wij deze kans aan om ons in te zetten voor een goed doel. Wij zetten ons maatschappelijk graag in voor diégene die zelf niet in staat zijn om in hun levensonderhoud, welzijn, plezier en ontspanning te kunnen voorzien.

Beide zijn wij, net als u waarschijnlijk, al heel lang bekend met woonlocatie “Bommelstein” te Zaltbommel. Naast Bommelstein zijn er nog 2, wellicht iets minder bekende, woonlocaties in Zaltbommel. Dit zijn Binnenvergt en Waluwe. Deze woonlocaties zijn een onderdeel van Prezzent.

Buurman & Buurman rijden voor een tuin voor de bewoners van de woonlocaties “Bommelstein, Binnenvergt en Waluwe” Zaltbommel

Bij Prezzent wonen en werken mensen met een, veelal verstandelijke, beperking. In Zaltbommel heeft Prezzent dus 3 woonlocaties; Bommelstein, Binnenvergt en Waluwe. Daarnaast biedt Prezzent werk en dagbesteding bij Ziezzo, in het voormalige technieklokaal van Pand 9 in de oude Lagere Technische School. Ook biedt Prezzent ondersteuning aan cliënten die zelfstandig wonen, zodat zij zoveel mogelijk het leven kunnen leiden dat bij hen past. Elke cliënt heeft een eigen ondersteunings- plan. Bij Prezzent noemen ze dit een samenwerkingsovereenkomst, omdat ze de zorg en ondersteuning ook écht samen doen. De cliënt geeft aan wat zijn of haar wensen zijn, en welke begeleiding en ondersteuning hij van Prezzent verwacht.

Bommelstein is de oudste en ook bekendste woonlocatie van Prezzent in Zaltbommel, hier wonen 24 cliënten. Een deel van deze (wat oudere) cliënten gaat voor hun dagbesteding naar Ziezzo. Een grote wens van deze cliënten is om een eigen (moes)tuin te hebben, waar groenten kunnen worden verbouwd en fruit kan groeien. Ook moet het een plek zijn waar men lekker buiten bezig kan zijn en kan ontspannen.

Krijgen Buurman & Buurman dan ineens groene vingers?

Nou nee! Maar Buurman & Buurman willen er SAMEN met u voor gaan zorgen dat de groene vingers van de bewoners van Bommelstein, Binnenvergt en Waluwe tot hun recht kunnen komen!

Gemeente Zaltbommel heeft een perceel grond beschikbaar gesteld. Buurman & Buurman gaan dus SAMEN met u deze uitdaging aan om deze droom voor de bewoners van Bommelstein, Binnenvergt en Waluwe in vervulling te laten gaan. Een complete inrichting en alle benodigdheden voor een TUIN; Maar.… wat is er dan zoal nodig? Nou een korte opsomming: Tuinaarde, Zand, Bestrating, Hekwerk, Groente en fruit kas, Gras, Tuinbank, Hand gereedschappen, Hakselaar, Frees, Enz. Hiervoor doen we een beroep op u! Hoe? Lees snel verder!

Sponsoring

Wij zijn op zoek naar sponsoren die ons willen helpen om voor de bewoners van Bommelstein, Binnenvergt en Waluwe een tuin bij elkaar te rijden en zo dus samen met Buurman & Buurman het door ons gestelde goede doel te realiseren!

Hoe kun je ons sponsoren en wat krijg je daarvoor?

Wij gaan dus met de Isuzu 4X4 D-Max 1.9 Diesel Turbo Automaat Double Cab LSX de tocht rijden, deze auto gaan wij bestickeren met bedrijfslogo’s van onze sponsoren. Ook zullen wij de logo’s van onze sponsoren op onze Facebookpagina en onze website vermelden.

Verder zoeken we actief de pers / publiciteit. Presenteren we de auto voorafgaand aan de Arctic Challenge op diverse evenementen. Tijdens de Arctic Challenge zijn er TV opnames voor RTL7.

Uiteraard is de Isuzu van Buurman & Buurman daar te zien. Bij terugkomst laten we onze Isuzu nog een geruime tijd “in de Arctic Challenge looks” en is de auto voor jou als sponsor beschikbaar voor je persoonlijke of zakelijke event / moment.

Sponsoren kan al vanaf € 250,00 ex. btw!

Voor € 250,00 ex. BTW vermelding (kleine sticker)
Voor € 350,00 ex. BTW vermelding (middelgrote sticker) en voorkeursplaats
Voor € 500,00 ex. BTW vermelding (grote sticker) en voorkeursplaats

Zoals gezegd zal de Arctic Challenge worden uitgezonden op RTL7, je krijgt dus landelijke bekendheid en je logo op onze auto is te zien tot aan De Lofoten!
Aangezien Buurman & Buurman continu voorop zullen rijden 🙂 komen wij dus vaak in beeld, met dus het logo van jouw bedrijf!
Wij willen de auto zo snel mogelijk laten bestickeren zodat deze zo lang mogelijk in Zaltbommel en omstreken zal rondrijden met de logo’s van onze sponsoren. Zo hebben jullie ook maximaal effect van jullie sponsoring.
Daarom vernemen wij graag op korte termijn of we op je mogen rekenen, je bedrijf exposure te geven en ons te helpen met het realiseren van een prachtig goed doel!
Wij rekenen op liken en delen van dit bericht en hopen natuurlijk op je steun!

Met ons in contact komen? Stuur een mail naar: buurmanenbuurman@van-tilborg.nl

Meer informatie

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte/advies naar (0418) 51 22 18, stuur een e-mail of vul het contactformulier in, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail