2e NIEUWSBRIEF | Team Buurman & Buurman

3 keer is scheepsrecht ! en dus gaan Buurman & Buurman voor de winst in 2018!  

Zaterdag 13 januari start van de Arctic Challenge om 12:00 uur bij Van Doesburg Transport

(Bossekamp 2 / Zaltbommel)

De voorbereidingen van Buurman & Buurman

Buurman & Buurman hebben heel wat uren voorbereiding er op zitten. Want een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk……! Er is dan ook hard gewerkt om de auto én alles wat er verder nog bij komt kijken (en dat is véél) op tijd klaar te hebben. Dat was al een CHALLENGE op zich kunnen we jullie vertellen……..

 

Het Arctic Challenge klaar maken van de auto

De auto van Buurman & Buurman , een Isuzu 4X4 D-Max 1.9 Diesel Turbo Automaat Double Cab LSX is zo goed als mogelijk uitgerust voor de Arctic Challenge. De auto is o.a. voorzien van een stand kachel, omvormer, speciale (extra) verlichting, sneeuw en mistlampen, speciale banden, en natuurlijk zijn alle vloeistoffen beveiligd tot -50 graden.

Zichtbaarheid van uw bedrijf als sponsor voor ons goede doel

Buurman en Buurman rijden voor een goed doel. Voor de bewoners van de woongroepen Bommelstein, Waluwe en Binnenvergt wordt een complete tuin bij elkaar gereden. Jullie als onze sponsor leveren daarvoor een bijdrage! Jullie bijdrage is vertaald in een sneeuwbal en de sneeuwballen zijn op onze Isuzu aangebracht. Op deze manier maken wij jullie duidelijk zichtbaar tot in het hoge noorden en natuurlijk wordt onze Isuzu veelvuldig op beeld vastgelegd. RTL7 maakt televisie opnames. De uitzendingen zijn te zien op RTL7 op 4, 11 en 18 februari 2018. Buurman & Buurman zijn alle sponsoren dankbaar voor hun bijdrage / steun in welke vorm dan ook en kunnen u alvast verklappen dat de bewoners van Bommelstein, Waluwe en Binnenvergt binnenkort kunnen beschikken over en genieten van een prachtige tuin die ze zo gewenst hebben!

Uitzwaaien en start Arctic Challenge

Morgen (zaterdag 13 januari 2018) is de start van de Arctic Challenge en beginnen Buurman & Buurman aan deze uitdagende tocht. Alle teams starten vanaf Transportbedrijf Van Doesburg / Bossekamp 2 in Zaltbommel. Vanaf 10:00 uur bent u als sponsor en/of vriend van harte welkom om naar de deelnemende auto’s te komen kijken en natuurlijk om de teams uit te zwaaien. Vanaf 12:00 uur zullen de eerste teams vertrekken. Komt u Buurman & Buurman ook uitzwaaien?

Links en contactgegevens:

Facebook Buurman & Buurman: https://www.facebook.com/arcticbuurman/
Arctic Challenge website: http://www.arctic-challenge.nl/
Bommelstein|Waluwe|Vergt http://prezzent.nl/zaltbommel-bommelstein/
Autobedrijf van Tilborg: http://www.van-tilborg.nl/
’t Stadscafé: http://stadscafezaltbommel.nl/
’t Zusje: http://www.zusje-tapas.nl/onze-zusjes/t-zusje-zaltbommel/

Met vriendelijke groet,

Martin Groeneveld & Rob Muller
Team Buurman & Buurman

Martin Groeneveld[E] martin.groeneveld@van-tilborg.nl    
[T]  +31 (0)418 – 51 22 18[M] +31 (0)6 – 539 50 585

Rob Muller[E] rob@stadscafezaltbommel.nl[T]  +31 (0)418 – 51 62 47[M] +31 (0)6 – 515 76 574

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail