Verbouwing bij Autobedrijf van Tilborg

Deze week zijn we begonnen met de verbouwing van ons bedrijf. In de eerste plaats omdat er onderhoud uitgevoerd moest worden en voor sommige delen van ons bedrijf was het nodig om ze aan te passen aan de huidige tijd en klaar te maken voor de toekomst. Behalve de merken Peugeot en Isuzu gaan we nu ook het merk Citroén voeren. Daarnaast komt er een universeel label bij: JAMES Autoservice Van Tilborg.

Het merk Peugeot is genoemd naar de familie Peugeot uit de streek van Montbéliard, die het industriële imperium is begonnen. In 2008, 117 jaar na de start van de productie van automobielen, heeft Peugeot 50 miljoen auto’s geassembleerd. Peugeot maakt ook scooters en heeft in het verleden fietsen en allerlei gereedschap geproduceerd. U herkent een Peugeot aan zijn kracht, het onmiskenbare design en aan ons universele symbool: de leeuw. 

Het merk Citroën is opgericht door André Citroën. Citroën is sinds 1976 onderdeel van PSA Peugeot Citroën. In 1900 verwerft hij in Polen een Russisch patent voor een productiemethode die hem in staat stelt om tandwielen met een V-vormige vertanding te produceren. Voordeel daarvan is de grotere sterkte, grotere precisie (de tanden ‘schuiven’ niet meer), en daardoor lagere slijtage en een lager geluidsniveau. Deze bijzondere vorm vindt men later terug als de dubbele keper in het Citroënlogo. Technische hoogstandjes i.c.m. ergonomie en design is waar Citroën tot op de dag van vandaag voor staat.

Voor het merk Isuzu gaat de geschiedenis terug tot 1893 in welk jaar de Tokyo Ishikawajima Shipbuilding & Engineering Company opgericht werd. In 1922 bouwde dat bedrijf in een joint venture met het Britse Wolseley de eerste vrachtwagen ooit in Japan. Ook bouwde het dat jaar de eerste Japanse auto. Isuzu is momenteel een grote fabrikant van vrachtwagens, autobussen, Sports utility vehicles (SUV) en dieselmotoren voor schepen en stationaire toepassingen. In tegenstelling tot automerken die hun kennis vergaren uit de bouw van personenwagens, haalt ISUZU zijn know how uit de constructie van vrachtwagens. Dit vertaalt zich in onder andere een enorm sterk chassis. We kunnen wel zeggen dat de ISUZU D-Max truck DNA heeft wat zorgt voor een sterke solide pick-up! Wil je een single cab, extendend cab, of double cab? ISUZU heeft het allemaal. Van Tilborg Zaltbommel is trots op het mogen verkopen en onderhouden van deze geweldige Isuzu Pick-Ups.

JAMES Autoservice Van Tilborg is hét merkonafhankelijke auto-service label. Bij JAMES Autoservice Van Tilborg staat de klant altijd centraal. Wij bieden naast hoogwaardige service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Dat is ‘leven zonder autozorgen’. Ook voor lease-onderhoud kunt u terecht bij JAMES Autoservice Zaltbommel en wij werken samen met de grootste leasemaatschappijen van Nederland en bundelen alle fleetactiviteiten.

Sterke punten van JAMES Autoservice Zaltbommel:

  • Merk onafhankelijk auto- en servicebedrijf
  • Onderhoudspartner voor de particuliere én zakelijke rijder
  • Onafhankelijke specialist voor alle merken, typen en bouwjaren
  • Autoservice en onderhoud tegen scherpe tarieven
  • Volledig behoud van fabrieksgarantie
  • Gecertificeerde kwaliteit met Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG

Autobedrijf van Tilborg Zaltbommel gaat dus de toekomst in op de volgende 4 peilers; Peugeot – Citroen – Isuzu – James. Dit doen we om u, onze klant middels de hoogst mogelijke kwaliteit, áltijd van dienst te kunnen zijn. Tijdens de verbouwingsperiode bent u van harte welkom zowel voor de werkplaats receptie als voor de afdeling verkoop. Voor de eventuele overlast bieden we u onze excuses aan en we hopen dat we op uw begrip mogen rekenen. Graag tot binnenkort!

Meer informatie

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte/advies naar (0418) 51 22 18, stuur een e-mail of vul het contactformulier in, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail