De hoogste klanttevredenheid over geheel 2016!

Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel, Dé hoogste…

Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel, Dé hoogste kwaliteit, Áltijd! is waar we voor staan. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dat doen we zodat u, onze klant, tevreden bent. Nu denkt u wellicht ja dát roept iedereen.

Dat klopt. Maar toch is er een groot verschil tussen roepen / aankondigen en het gewoon doen. Wij doen het! Peugeot meet op tal van vlakken deze klant tevredenheid. Hiervoor wordt u als klant telefonisch benaderd. Volgt er een e-mail waarin naar uw tevredenheid wordt gevraagd, zijn er criteria waaraan wij (aantoonbaar) voldoen, en dan zijn er Mistery Visitors. Mistery Visitors zijn klanten die ons bedrijf bezoeken. Ze komen met een normale vraag. Gedragen zich als een normale klant maar ongemerkt beoordelen deze mensen ons bedrijf, onze organisatie, ons werk en brengen daar een rapport over uit. Al deze aspecten worden afgezet tegen de scores van alle andere Peugeot Vestigingen in Nederland. Daar komt natuurlijk een ranking uit naar voren. We zijn dan ook TROTS op onze EERSTE plaats van Nederland over geheel 2016!

U bent van harte welkom! En vanaf 2017 gaan wij gewoon weer verder met waar we goed in zijn; Dé hoogste kwaliteit, Áltijd!

Meer informatie

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte/advies naar (0418) 51 22 18, stuur een e-mail of vul het contactformulier in, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail