De nieuwe Peugeot Rifter

Behalve een naam, ook een echte missie.

Geheel in lijn met het onderscheidende en high end karakter van de nieuwste creaties van het merk, heeft ook de nieuwe PEUGEOT RIFTER het uitgesproken, vernieuwende en strak geproportioneerde silhouet, geknipt voor het dagelijkse avontuur.

Bij de PEUGEOT RIFTER is de combinatie van een robuuste en strakke stijl bijzonder geslaagd. Met zijn ondernemende karakter voelt hij zich zowel thuis in de hectiek van de stad als in de pure natuur.

Met de PEUGEOT i-Cockpit® in de nieuwe PEUGEOT RIFTER maakt het merk zijn belofte waar: een intense rijervaring die ongekend is voor deze klasse. En dat in alle omstandigheden.

De nieuwe PEUGEOT RIFTER is op een nieuw platform gebouwd en sterk en robuust genoeg om de meest intensieve belasting te dragen. Hij is leverbaar in twee lengten, en met 5 of 7 zitplaatsen, en is daarmee multifunctioneel, modulair en praktisch. Hij wordt uitgerust met zuinige motoren en de allernieuwste technieken.

De avontuurlijk ingestelde PEUGEOT RIFTER is gemaakt om elke dag intens te beleven en alles eruit te halen wat er in zit.

Een nieuwe naam voor een nieuw silhouet

PEUGEOT heeft dit nieuwe aanbod in het personenautogamma een hele nieuwe naam gegeven. De korte maar krachtige naam, PEUGEOT RIFTER, doet onmiddellijk denken aan het buitenleven en aan outdooractiviteiten.

PEUGEOT zet met de auto het aanbod in dit segment op zijn kop. De PEUGEOT RIFTER heeft de geldende basisnormen overgenomen, maar gaat nog een stap verder door de auto een sterke en dynamische persoonlijkheid en een imposant voorkomen te geven.

Een stoer en compact exterieur met een duidelijke persoonlijkheid

De PEUGEOT RIFTER behoort duidelijk tot het gamma personenauto’s van PEUGEOT.

Op de moderne en stoere voorkant prijkt de leeuw in het midden van de verticale grille die zo kenmerkend is voor de nieuwste modellen uit het gamma. Een strook LED’s in het midden van de koplampen zorgt voor een katachtige look.

Het zijaanzicht laat de krachtige stijl van de auto goed zien. De afmetingen zijn perfect in evenwicht met een korte en horizontaal geplaatste motorkap, een hoge taillelijn en korte overbouwen. De dakdragers maken ontegenzeglijk deel uit van het ontwerp, zijn mooi in het geheel geïntegreerd en bevatten openingen voor het vastzetten van voorwerpen.

Door de voor en achter symmetrische schuine lijnen komen portieren en ruiten fraai tot hun recht en heeft dit type silhouet een geheel nieuwe stijl gekregen. De profielrand boven de wielkasten draagt eveneens bij aan het atletische uiterlijk van de auto. De nieuwe PEUGEOT RIFTER staat stevig in zijn schoenen. Afhankelijk van de versie zijn 17 inch velgen met diamantglans leverbaar.

Aan de achterkant biedt een brede achterklep toegang tot een royale bagageruimte. De  achterlichten met de kenmerkende drie klauwen verraden zijn afkomst. De hoekige bumper geeft karakter aan het onderste gedeelte en biedt optimale bescherming in het dagelijkse verkeer.

De nieuwe PEUGEOT RIFTER heeft een aantal stijl- en functionele features overgenomen uit de wereld van de SUV’s: een verhoogde bodemvrijheid, grote wielen, flinke beschermingen onderaan de portieren, dorpels, wielkastranden en bumpers, maar ook skids voor en achter.

Deze elementen versterken zijn persoonlijkheid en verlenen de auto een nieuw soort veelzijdigheid: sportief en dynamisch voor in de stad en sterk en robuust voor trips buiten de stad en langere ritten.

En voor wie nog groter denkt, is de PEUGEOT RIFTER leverbaar in een extra ruime en praktische lange versie (+35 centimeter).

Heeft de strakke en dynamische stijl van de nieuwe PEUGEOT RIFTER je verrast met zijn krachtige karakter? Het interieur zal je opnieuw verbazen.

Een verzorgd en overzichtelijk interieur met de PEUGEOT i-Cockpit®

Het interieurdesign van de PEUGEOT RIFTER is uniek op de markt. Het is meteen duidelijk dat de PEUGEOT RIFTER een Peugeot is.

De PEUGEOT i-Cockpit® drukt zijn stempel op een harmonieus en bijzonder modern interieur met pure lijnen, zichtbare technologie en een ongekend fraaie afwerking.

De PEUGEOT i-Cockpit® is nieuw in dit segment en maakt een rijbeleving mogelijk waar nu al meer dan vier miljoen klanten zeer enthousiast over zijn. In het dagelijkse verkeer zorgt hij voor ontspannen en intuïtief rijden dankzij:

– een compact stuurwiel met twee platte stukken voor meer grip en verbeterde hanteerbaarheid

– een 8 inch capacitief touchscreen binnen handbereik en binnen het gezichtsveld

– een head-up instrumentenpaneel met chroomkleurige lijsten en fraaie rode wijzers. Een kleurendisplay zorgt voor een nog betere leesbaarheid.

Op de bestuurdersplaats is aan de kleinste details gedacht, met onder meer prachtige, verchroomde kantelschakelaars voor de bediening van de airco. Ze zijn binnen handbereik rondom de helder wit verlichte temperatuurweergave geplaatst.

Bij versies met automatische handrem is in de middenconsole ruimte ontstaan voor grote opbergvakken.

Alles is verbeterd ten behoeve van het rijplezier en de concentratie van de bestuurder in een ruimte waarin elegantie en functionaliteit zijn gecombineerd.

Afwerkingsniveau GT Line voor nog meer stijl

De GT Line-versie van de PEUGEOT RIFTER is elegant en dynamisch en maakt het GT Line-gamma van PEUGEOT compleet.

Deze onderscheidende GT Line-versie beschikt over specifieke accenten in Noir Onyx, zoals de omlijsting van de grille, de buitenspiegelkappen, de dakdragers en inzetten in de beschermstrips op de zijkanten.

Deze exclusieve stijl wordt afgemaakt met 17 inch lichtmetalen velgen met diamantglans ‘Aoraki’ en het koperkleurige GT Line monogram op de voorste zijschermen en op de achterklep.

Deze interieurafwerking wordt met name gekenmerkt door een lederen stuurwiel, in lak ‘Marron Quente’ gespoten delen van het dashboard, ‘Tissu Casual’ bekleding en een wedstrijdvlag-blokmotief als achtergrond voor de tellers.

De PEUGEOT RIFTER draagt zijn avontuurlijke DNA met stijl en staat elke dag opnieuw garant voor totale vrijheid.

Meer informatie

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte/advies naar (0418) 51 22 18, stuur een e-mail of vul het contactformulier in, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail