Citroën Business Days op 11, 12 en 13 april


100 jaar Citroën! Ter ere van dit jubileum houden we bij Autobedrijf Van Tilborg de speciale Business Days op 11, 12 en 13 april! Vier met ons mee en profiteer van aantrekkelijk voordeel op diverse modellen.

De Citroën Businessmodellen maken alles waar wat zij beloven! Ze zijn praktisch en veelzijdig in hun dagelijks gebruik. Ze bieden krachtige motorprestaties, veel comfort in het interieur, een hoog laadvermogen en zijn zuinig met brandstof!

Citroën Business Days

Tijdens de Business Days, ter ere van het jubileum van Citroën, is het extra aantrekkelijk om een nieuwe Citroën Berlingo VAN, Jumpy of Jumper aan te schaffen, want u profiteert van duizenden euro’s voordeel. Ook de nieuwe Citroën C5 Aircross SUV maken wij nu extra interessant voor u!

Ontdek de Citroën Businessmodellen

Noteer onze showdagen in uw bedrijfsagenda en zet koers naar onze showroom. Wij demonstreren u tijdens de Business Days graag de vele mogelijkheden van op- en ombouw, zoals een aangepaste vloer of lat-om-lat betimmering. Alles is mogelijk, van gekoelde opbouwcombinaties tot personenvervoer. U kunt rekenen op een messcherp en maatwerk aanbod, dus mis het niet!

Zet koers richting bedrijfsvoordeel

Tijdens de Business Days is de nieuwe Citroën C5 Aircross Suv Business al rijklaar vanaf € 32.140,-  nu inclusief gratis lederen bekleding. Een prachtig visitekaartje voor uw onderneming!

Voorzien van o.a.:

  • Uniek veersysteem Progressive Hydraulic Cushions®
  • Rijhulpsystemen; waaronder verkeersbordherkenning en actieve dodehoekbewaking
  • Navigatie met TomTom kaartdatabase en Mirror Screen (Apple Carplay™, Android Auto™ en Mirrorlink®)

Citroën Jumpy Dark Edition van € 27.720,- nu voor € 22.500,-

Voorzien van o.a.:

  • Climate Control
  • Citroën Connect NAV incl. DAB+
  • Achteruitrijcamera incl. parkeersensoren voor en achter
  • Luxe Eco-lederen interieur

 

Meer informatie

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte/advies naar (0418) 51 22 18, stuur een e-mail of vul het contactformulier in, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail