Erkend leerbedrijf

Autobedrijf van Tilborg is een erkend leerbedrijf, dat betekent dat wij leerlingen de gelegenheid geven om bij ons praktijkervaring op te doen. Hierdoor dragen we bij aan de ontwikkeling van de autotechnici, serviceadviseurs en verkoopadviseurs van de toekomst en daarmee aan de ontwikkeling van ons vakgebied in het algemeen.

Beroepspraktijkvorming (bpv) is een belangrijk deel van diverse MBO-opleidingen, omdat de leerlingen hun kennis gelijk kunnen toepassen en tevens verbreden door te werken in de praktijk. Het praktijkgedeelte dient volgens de Wet educatie en beroepsonderwijs (WEB) gevolgd te worden bij een erkend leerbedrijf.

Autobedrijf van Tilborg is zo’n erkend leerbedrijf. Wij vinden het als leerbedrijf belangrijk om het leerproces optimaal te stimuleren door:

  • Jou als leerling een goede en veilige werkplek te bieden, waar je gebruik kunt maken van de nieuwste automotive technieken en waar je kennis kunt maken met alle automerken
  • Je de gelegenheid geven om alles te leren over de werkprocessen en werkzaamheden die horen bij jouw opleidingsrichting door mensen met een grote vakkennis en veel ervaring.
  • Je te koppelen aan een leermeester die samen met jou de voortgang van je praktijkonderwijs bewaakt en contact onderhoud met jouw BPV begeleider.
  • Je met doorgroeimogelijkheid op te nemen in ons familiebedrijf, dat technisch en kwalitatief hoog aangeschreven staat en tegelijkertijd gekenmerkt wordt door laagdrempeligheid en veelzijdigheid.

Van jou als leerling verwachten we dat je leergierig bent, dat je vragen stelt en dat je bereidt bent om alles aan te pakken op weg naar het behalen van je diploma!

Een aantal ‘ervaringsdeskundigen’ vertellen je graag meer over hun leerproces bij Van Tilborg:

  • Noah, autotechnicus in opleiding: “Ik ben pas 1 maand werkzaam hier en heb al veel nieuwe dingen mogen leren. Ze staan gelijk voor je klaar als je hulp nodig hebt of als je iets niet begrijpt. Ik heb het heel erg naar mijn zin en kijk er naar uit om in de toekomst te werken bij dit bedrijf.”
  • Joël, verkoopadviseur in opleiding: “Autobedrijf van Tilborg is een goede leerschool. Er zijn veel kansen binnen het bedrijf en veel mogelijkheden om te leren. Ook doorgroeimogelijkheid is geen probleem.”
  • Cas, inmiddels werkzaam als autotechnicus in ons bedrijf: “Het is een leuk familiebedrijf om in te werken. Ik kan er al mijn papieren halen, zo heb ik 2e en 1e automonteur al gehaald en ben ik nu met technisch specialist bezig. Ze zijn hier altijd bereid om iemand te helpen en zeggen geen nee.”
  • Marieke, inmiddels werkzaam als administratief medewerker in ons bedrijf: “Ik ben inmiddels 6 jaar in dienst. In deze jaren heb ik veel geleerd en kunnen doorgroeien in mijn functie.”

Benieuwd naar de verschillende afdelingen van ons bedrijf waarbinnen je een praktijkgedeelte kunt volgen? Kijk dan op https://stagemarkt.nl/bedrijven/profiel/autobedrijf-m-van-tilborg-bv/profiel-76767aaf-e375-4b95-b927-caec6fb7f6fe.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail