Accessoires voor of ombouw van uw auto

Geef uw auto een nóg persoonlijker karakter…..

of voorzie uw auto van opties of accessoires zodat uw auto nog beter aansluit op uw wensen. U heeft een ruime keus uit accessoires die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van ons bedrijf.

Bij accessoires kunt u denken aan bijvoorbeeld lichtmetalen velgen, spoilers en/of stripings die uw auto qua uiterlijk een persoonlijk karakter kunnen geven. Maar ook accessoires die het rijden vereenvoudigen of aangenamer maken zoals bijvoorbeeld cruise control, schuif/ kanteldaken, navigatie- en multimediasystemen worden door ons geleverd en ingebouwd.

Beveiligen

Uw kostbare bezit beveiligen tegen inbraak of diefstal is ook mogelijk door middel van een door ons in te bouwen SCM goedgekeurd beveiligingssysteem. Ook voor (fiscale) ritregistratie en track en trace systemen kunt u bij ons terecht.

Uw auto aanpassen en/of inrichten?

Een auto aanpassen en/of inrichten? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan op/ombouw van een bedrijfsauto zoals een dubbele cabine of laadbak. Verder kunnen we uw auto op maat uitvoeren en voorzien van zaken als een trekhaak, dakdragers, imperial, extra verlichting op en in de auto, stroom omvormer, navigatie systemen, communicatie apparatuur, track en trace systemen en ga zo maar door.

Meer informatie

De mogelijkheden qua accessoires, op- en inbouw zijn eindeloos. Bel voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte naar (0418) 51 22 18, stuur een e-mail of vul het contactformulier in, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail