Wanneer moet mijn auto een onderhoudsbeurt hebben?

Wanneer moet mijn auto een onderhoudsbeurt hebben?

Als automobilist is het van groot belang om ervoor te zorgen dat uw voertuig technisch gezien in orde is. Als er iets aan uw auto mankeert, kunt u immers in een verkeersongeval verzeild raken. Ook bestaat de kans dat u met pech langs de weg komt te staan. Een onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat uw auto in topconditie blijft. Hierdoor wordt de kans op gevaarlijke situaties en autopech aanzienlijk verkleind. Ook kan het regelmatig uitvoeren van een onderhoudsbeurt u veel geld schelen: doordat eventuele mankementen vroeg worden opgespoord, kunnen deze meestal snel en goedkoop worden verholpen. Hiermee wordt voorkomen dat de problemen verergeren en dat een dure reparatie nodig is. Bent u op zoek naar een onderhoudsbeurt in de regio Den Bosch? Bij Van Tilborg kunt u terecht voor een goedkope onderhoudsbeurt auto. Een vraag die wij vaak van onze klanten krijgen is ‘wanneer moet mijn auto een onderhoudsbeurt hebben?’ Wij leggen het u uit.

Wanneer moet mijn auto een onderhoudsbeurt hebben?

Hoe vaak uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft, kunt u eenvoudig opzoeken in het onderhoudsboekje van uw voertuig. Dit is onder andere afhankelijk van het auto merk, type voertuig en de leeftijd van uw auto. Over het algemeen wordt echter aangeraden om jaarlijks een onderhoudsbeurt uit te laten voeren.

De kosten van een onderhoudsbeurt

Er bestaan veel verschillende onderhoudsbeurten voor verschillende automerken en verschillende typen auto’s. Aangezien deze onderhoudsbeurten allemaal anders in elkaar zitten, kunnen de kosten van een onderhoudsbeurt auto verschillen. We kunnen ons echter goed voorstellen dat u graag vooraf wilt weten hoeveel een onderhoudsbeurt zal kosten. Om die reden kunt u ons altijd benaderen voor een persoonlijke prijsopgave op maat. Stuur ons gerust een berichtje via info@van-tilborg.nl of via ons contactformulier. U kunt u ons telefonisch bereiken via (0418) 51 22 18. Zo weet u van tevoren precies wat auto onderhoud kost!

 

Afspraak maken?

Voor meer informatie/advies en het doorspreken van alle mogelijkheden, maken wij graag een geheel vrijblijvende afspraak met u.U kunt ons bereiken via (0418) 51 22 18 of ons direct een e-mail.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail