Update Arctic Adventure 2023

Deze week ondersteunt Autobedrijf Van Tilborg de teams van de Arctic adventure 2023 georganiseerd door Roadtrip Adventures met een eigen serviceteam.
Roadtrip Adventures heeft een roadtrip uitgezet door Scandinavië. De bedoeling is dat de teams met in achtneming van alle verkeersregels de route “zo kort mogelijk” rijden maar wel zorgen dat ze op de juiste tijd aankomen op hun coördinaat.
Ons serviceteam “Buurman en Buurman” rijdt deze tocht mee om de 10 deelnemende teams te ondersteunen bij hun tocht door Scandinavië. Onder barre omstandigheden worden bijzondere plekken aangedaan en met als noordelijkste punt (als het weer het toelaat) een bezoek aan de Noordkaap.
Bij pech onderweg, kleine ongevallen en herstellen van (stuur)foutjes helpt ons serviceteam de deelnemers uit de brand. Zo kreeg de auto van de organisatie te maken met een haperende sensor. Met wat kunst en vliegwerk heeft ons serviceteam het voor elkaar gekregen dat ook de organisatie de reis kan vervolgen. Natuurlijk ziet ons service team ook kans om mooie plaatjes te schieten van plekken waar je normaliter niet snel komt. Benieuwd? Kijk maar mee!

Naast ons serviceteam rijdt team “De Truckers” mee met een Isuzu D-Max. Autobedrijf Van Tilborg heeft deze Isuzu ingezet als duurtest auto. De Isuzu is helemaal Arctic klaar en de Truckers hebben zelfs banden met spikes mee. Bedoeling is de Isuzu D-Max onder barre omstandigheden te testen zodat Autobedrijf haar klanten kan informeren ver de kwaliteiten van de D-Max! Ook benieuwd of zelf een proefrit maken? Neem contact met ons op. U bent van harte welkom!

Donderdag 19 januari zijn alle teams gestart vanuit Zaltbommel op weg naar het hoge noorden. Vanuit Zaltbommel moest er een flinke route worden gereden door Duitsland en Denemarken om vrijdagavond aan te komen in Zweden bij het eerste hotel. Zaterdag reden de teams door naar Noorwegen, en zondag reden ze een mooie route door naar het Noordelijkste punt. Echter door de slechte weersomstandigheden was de Noordkaap afgesloten en konden de teams daar niet heen. Maar er waren gelukkig genoeg andere mooie plekken waar ze doorheen zijn gereden
Op dit moment zijn de teams in Finland, nog een paar dagen te gaan!
Wilt u de teams volgen? Kijk dan op de website van Roadtrip Adventures.
https://roadtripadventures.nl/LIVE/