Track & Trace onderhoud

Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel introduceert Track & Trace onderhoud

Track & Trace onderhoud heeft als voordeel dat u (en uw medewerkers) geen vrije uren op hoeven te nemen voor het onderhoud aan de auto. Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel verzorgt het complete onderhoud aan de auto’s van u (en uw medewerkers), ongeacht het merk en het type, eigendom of lease. We spreken vooraf een tijdstip af en halen uw auto gratis bij u op. Dankzij het unieke Track & Trace onderhoud zijn de verrichtingen aan de auto’s live te volgen via www.trackentraceonderhoud.nl.

100% gemak

We spreken met u een tijdstip af en halen de auto bij u op. Op een met u afgesproken tijdstip brengen we ook de auto weer bij u terug. Mocht uw auto, eigendom of lease, onverhoopt langer moeten blijven, dan zorgt Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel dat uw mobiliteit gegarandeerd is. Als extra service reinigen we uw auto zowel aan de buiten- als de binnenkant.

100% transparantie

We verzorgen het complete onderhoud aan uw auto ongeacht het merk en het type. Dankzij het unieke Track & Trace systeem van Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel volgt u live de verrichtingen aan uw auto. U kijkt zelf mee in de werkplaats van Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel.

100% betrouwbaar

Over het jaar 2016 zijn we uitgekozen tot de beste garage. Dankzij ons unieke systeem voor Track & Trace onderhoud volgt u zelf het onderhoud aan uw auto. Ook houden we contact met u over de voortgang.

100% betaalbaar

Door samen met u de onderhoudswerkzaamheden af te stemmen, weet u vooraf wat u betaalt. Wij hanteren marktconforme en transparante prijzen.

Winactie

Wat moet u doen? Like de Facebookpagina van Autobedrijf Van Tilborg Zaltbommel en/of plaats een review over uw werkplaatsbezoek. Onder alle werkplaatsbezoeken verloten we iedere maand een persoonlijke miniatuurauto*.

Meer info?

Wilt u meer weten over het onderhoud van uw wagenpark? Belt u dan met Martin Groeneveld, op 06-53950585. Voor het maken van een afsprak voor het onderhoud aan uw auto, kunt u onze werkplaatsplanner gebruiken of bellen naar (0418) 51 22 18.

www.trackentraceonderhoud.nl

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail