Je bent nu hier://Track & Trace onderhoud
Track & Trace onderhoud 2018-03-01T13:55:23+01:00

Track & Trace onderhoud

Autobedrijf Van Tilborg introduceert Track & Trace onderhoud

Track & Trace onderhoud heeft als voordeel dat u (en uw medewerkers) geen vrije uren op hoeven te nemen voor het onderhoud aan de auto. Autobedrijf Van Tilborg verzorgt het complete onderhoud aan de auto’s van u (en uw medewerkers), ongeacht het merk en het type, eigendom of lease. We spreken vooraf een tijdstip af en halen uw auto gratis bij u op. Dankzij het unieke Track & Trace onderhoud zijn de verrichtingen aan de auto’s live te volgen via www.trackentraceonderhoud.nl.

100% gemak

We spreken met u een tijdstip af en halen de auto bij u op. Op een met u afgesproken tijdstip brengen we ook de auto weer bij u terug. Mocht uw auto, eigendom of lease, onverhoopt langer moeten blijven, dan zorgt Autobedrijf Van Tilborg dat uw mobiliteit gegarandeerd is. Als extra service reinigen we uw auto zowel aan de buiten- als de binnenkant.

100% transparantie

We verzorgen het complete onderhoud aan uw auto ongeacht het merk en het type. Dankzij het unieke Track & Trace systeem van Van Tilborg volgt u live de verrichtingen aan uw auto. U kijkt zelf mee in de werkplaats van Autobedrijf Van Tilborg.

100% betrouwbaar

Over het jaar 2016 zijn we uitgekozen tot de beste garage. Dankzij ons unieke systeem voor Track & Trace onderhoud volgt u zelf het onderhoud aan uw auto. Ook houden we contact met u over de voortgang.

100% betaalbaar

Door samen met u de onderhoudswerkzaamheden af te stemmen, weet u vooraf wat u betaalt. Wij hanteren marktconforme en transparante prijzen.

Winactie

Wat moet u doen? Like de Facebookpagina van Van Tilborg en/of plaats een review over uw werkplaatsbezoek. Onder alle werkplaatsbezoeken verloten we iedere maand een persoonlijke miniatuurauto*.

Afspraak maken?

Wilt u direct een afspraak maken voor een nadere kennismaking of wilt u meer weten over het onderhoud van uw wagenpark? Belt u dan met Martin Groeneveld, op 06-53950585.

www.trackentraceonderhoud.nl

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail

Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door verder te gaan, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.  Meer informatie >>