Je bent nu hier://James rijgarantie; service & onderhoud voor alle merken (lease) auto’s
James rijgarantie; service & onderhoud voor alle merken (lease) auto’s 2018-09-21T16:43:01+02:00

James rijgarantie; service & onderhoud voor alle merken (lease) auto’s.

Service & onderhoud alle merken (lease-) auto’s

Autobedrijf Van Tilborg is een door James gecertificeerd servicecenter. U kunt dus voor service en onderhoud van alle merken lease-auto’s direct bij ons terecht!

Als bestuurder van een (lease-) auto bent u een zakelijke rijder en wilt u natuurlijk snel, goed en probleemloos geholpen worden met het onderhoud van uw auto. Bij Autobedrijf Van Tilborg bent u verzekerd van gekwalificeerde medewerkers, optimale dienstverlening en vakkundig onderhoud, maar ook van haal- en brengservice of vervangend vervoer, een persoonlijke benadering en een ontvangstruimte waar verse koffie klaar staat en gratis WiFi.

Moderne diagnose apparatuur

De werkplaats is voorzien van moderne diagnoseapparatuur en de monteurs kunnen direct verbinding maken met databanken om fabrieks- en reparatie voorschriften te raadplegen.

Uw veiligheid staat voorop. Daarom worden alle werkzaamheden uitgevoerd volgens de grootst mogelijke zorgvuldigheid en uiteraard volgens onze hoge kwaliteitstandaard.

Maakt u een afspraak, dan kunt u gegarandeerd binnen vijf werkdagen terecht.

Meer informatie

Bel voor aanvullende informatie en/of advies naar (0418) 51 22 18, stuur een e-mail of plan uw afspraak direct in via onze werkplaatsplanner.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail

Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door verder te gaan, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.  Meer informatie >>