Eurorepar Car Service: het multimerken netwerk voor al uw onderhoud en reparatie in Nederland

Eurorepar Car Service werd in 2003 opgericht, en inmiddels zijn er meer dan 5000 vestigingen in 26 landen. In Nederland is het multimerken netwerk inmiddels hard gegroeid, tot meer dan 100 vestigingen.

Lokaal en vertrouwd

Garages van het Eurorepar Car Service netwerk hebben de voordelen van een internationaal merk, maar blijven toch een lokale onderneming. Zo hebben alle garages toegang tot het uitgebreide internationale assortiment aan onderdelen, en beschikken de technici over internationale kennis op het gebied van alle merken en alle modellen auto’s. Daarnaast zijn alle vestigingen van Eurorepar Car Service in handen van lokale ondernemers die betrokken zijn bij uw samenleving; een vertrouwde garage dus voor iedereen, waar u een eerlijk advies op basis van úw budget mag verwachten, ongeacht hoe oud, of van welk merk uw auto is.

Voordelig

Eurorepar Car Service garages bieden de beste prijs/kwaliteits-verhouding voor alle reguliere services zoals APK, reparatie en onderhoud, waarbij uiteraard de richtlijnen van de fabrikant worden gevolgd.Voor Eurorepar onderdelen geldt er twee jaar garantie op de onderdelen en montage; deze onderdelen voldoen aan de normen en kwaliteitseisen van de fabrikant.Tevens kunt u tegen een kleine vergoeding gebruik maken van de (inter)nationale mobiliteitsservice van Eurorepar Car Service.

Onze diensten

Is uw auto toe aan een APK? Bij Eurorepar Car Service gebeurt dat door een APK-keurmeester. Wanneer uw auto wordt afgekeurd, kunnen wij direct alle nodige werkzaamheden uitvoeren, en zullen wij uw auto gratis herkeuren.
Heeft u reparatie nodig? Voor Eurorepar-onderdelen geldt er twee jaar garantie op de onderdelen en montage.

Heeft u onderhoud nodig?

Eurorepar Car Service dekt alle domeinen: olie verversen, banden, remmen, ophanging, uitlaat, distributieriem, alles volgens de richtlijnen van de fabrikant.

Meer informatie

Bel voor aanvullende informatie en/of advies naar (0418) 51 22 18, stuur een e-mail of plan uw afspraak direct in via onze werkplaatsplanner.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail