Bedrijfswagen onderhoud

Welkom bij van Tilborg Zaltbommel

Bij ons kunt u óók terecht voor reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan alle soorten bedrijfswagens. Of dat nu gaat om een bestelwagen, camper/kampeerauto, of een particuliere auto, wij staan graag voor u klaar!

Het is van groot belang om uw bedrijfswagen of camper regelmatig te onderhouden/servicen. Alleen door goed en preventief onderhoud beheerst u de exploitatiekosten en voorkomt u stil/uitval van uw auto met alle gevolgen van dien.

Wij kunnen u ook helpen met de juiste onderhoudswerkzaamheden, periodieke keuringen en eventuele voertuig gerelateerde reparaties/aanpassingen.

Met onze hoge kwaliteitsstandaard en goede service zorgen wij ervoor dat uw kostbare bezit zo snel mogelijk de weg weer op kan en blijft ?.

Voorkom pech

Voorkom pech met uw bedrijfswagen/camper. U zit toch ook niet te wachten op verstoring van uw werkzaamheden of vakantieplezier? Wij verzorgen voor alle merken bedrijfswagens/campers het totaalonderhoud!

TIP: De tussentijdse Check-up

Door de lange intervallen tussen de onderhoudsbeurten kan het voorkomen dat uw auto nog maar eens per twee jaar voor onderhoud in de werkplaats komt. Om uw auto toch jaarlijks te laten controleren en zo onnodige problemen te voorkomen, is de Tussentijdse Check-up ontwikkeld. Wij voeren deze Tussentijdse Check-up uit tegen een voordelig tarief van € 23,90 inclusief btw.

Meer informatie

Bel voor een vrijblijvende offerte/advies naar (0418) 51 22 18, stuur een e-mail of plan uw afspraak direct in via onze werkplaatsplanner.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail