Auto airco service

Houd u airco in topconditie met onze auto airco service

Airconditioning is ontzettend handig – op snikhete zomerdagen houdt het uw auto heerlijk koel, en in de koudere maanden werkt het goed tegen beslagen ruiten. Om ervoor te zorgen dat uw airco het hele jaar door goed blijft werken, is het belangrijk om deze regelmatig te onderhouden. De auto airco service van Autobedrijf Van Tilborg helpt u hier graag bij! U kunt bij ons niet alleen terecht voor het onderhoud van uw airco, maar ook voor reparaties.

Onze auto airco service pakketten

Om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van uw airco-installatie, hebben we een aantal airco service beurt auto pakketten samengesteld. Welk pakket het beste bij uw voertuig past, is onder andere afhankelijk van de leeftijd van uw auto en de staat van uw airco. Weet u niet zeker voor welk auto airco service pakket u het beste kunt kiezen? De monteurs van Van Tilborg voorzien u graag van advies. U kunt ons bereiken via (0418) 51 22 18, info@van-tilborg.nl of ons contactformulier.

Auto airco service pakket 1

Als u voor ons basispakket kiest, wordt uw airco systeem uitgebreid gecontroleerd. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de staat van de leidingen, de condensor en de ventilator. Ook checken we de temperatuur van de uitgeblazen lucht en de systeemdruk van het gesloten aircocircuit. Daarnaast nemen onze monteurs de werking van de aircocompressor en het interieurfilter onder de loep. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw airco in topconditie blijft. Zo kunt u er het hele jaar door van genieten!

Auto airco service pakket 2

Het tweede pakket komt grotendeels overeen met het eerste pakket. Het verschil tussen deze pakketten is dat bij het tweede pakket de verdamper van uw airco installatie uitgebreid wordt gereinigd. Dit is vooral aan te raden als uw airco onaangename geuren veroorzaakt, met name als deze geuren tevoorschijn komen bij het inschakelen van de airco. Het reinigen van de verdamper neemt deze nare geurtjes weg.

Auto airco service pakket 3

Het derde pakket omvat dezelfde onderhoudswerkzaamheden als het eerste pakket. Daarnaast wordt bij het derde pakket het airco systeem opnieuw gevuld. Een aircosysteem in een auto verbruikt ongeveer 10% van zijn koelmiddel per jaar. Experts raden aan om bij gemiddeld gebruik het koelmiddel ongeveer één keer op de vier jaar bij te vullen. In het verleden werd dit nog wel eens door auto-eigenaren zelf gedaan, maar dat is vandaag de dag niet langer toegestaan. Om de koelstof bij te vullen, heeft u namelijk specifieke apparatuur nodig. Bovendien moet het oude koelmiddel op milieuvriendelijke wijze worden afgevoerd en gerecycled.

Auto airco service pakket 4

Kan uw airco wel wat onderhoud gebruiken, heeft u last van nare geurtjes én dient tevens het koelmiddel te worden bijgevuld? Kies dan voor het vierde pakket. Dit onderhoudspakket is een combinatie van de eerste drie pakketten.

De kosten van onze airco service auto

Voordat u een garage binnenstapt, is het natuurlijk prettig om de auto airco service prijs te weten. Om die reden kunt u bij de auto airco service van Autobedrijf Van Tilborg altijd een persoonlijke offerte aanvragen. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent! Wilt u graag een prijsopgave van één van de bovenstaande pakketten ontvangen? Of heeft u een vraag over onze auto airo service? Neem dan gerust contact met ons op via (0418) 51 22 18, info@van-tilborg.nl of ons contactformulier.

Meer dan alleen een auto airco service

U kunt bij Van Tilborg niet alleen terecht voor het onderhoud aan of het repareren van uw airco. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook een APK keuring of een Peugeot, Isuzu, of Citroën navigatiesysteem update laten uitvoeren. Bent u van plan om binnenkort een nieuwe auto aan te schaffen? Bij Van Tilborg kunt u voordelig een aankoopkeuring auto op locatie laten uitvoeren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie/advies over onze aircoservices of wenst u een prijsopgaaf voor één van de bovengenoemde werkzaamheden? Dan kunt u bellen naar (0418) 51 22 18, of ons direct een e-mail sturen. Uiteraard kunt u de door u gewenste werkzaamheden ook direct inplannen via onze digitale werkplaatsplanner.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail