Je bent nu hier://24 uurs pechhulp bij autopech in binnen- en buitenland
24 uurs pechhulp bij autopech in binnen- en buitenland 2018-09-21T16:30:01+01:00

24 uurs pechhulp bij autopech in binnen- en buitenland

Peugeot Assistance pechhulp service

Peugeot Assistance staat dag en nacht – 7 dagen per week – gereed om u in geval van pech snel weer op weg te helpen, ongeacht het merk en type van uw auto. Waar u ook strandt in geheel Europa: onder normale omstandigheden is na uw oproep binnen 30 minuten professionele hulp ter plaatse.

Peugeot Assistance gedurende 1 jaar na uitvoering onderhoud
Als u uw onderhoudsbeurt door Van Tilborg laat uitvoeren, inclusief de noodzakelijk geachte werkzaamheden kan de Assistance service voor € 29,- worden afgesloten. Assistance service geldt in geval van pech en wel gedurende 12 maanden aansluitend op de datum van uitvoering van de onderhoudsbeurt.

Peugeot Assistance bij een ander merk auto dan een Peugeot
Ongeacht het merk auto dat u rijdt kunt u bij Autobedrijf Van Tilborg Peugeot Assistance afsluiten. Als u uw onderhoudsbeurt door Van Tilborg laat uitvoeren, inclusief de noodzakelijk geachte werkzaamheden kan de Assistance service voor € 29,- worden afgesloten. Assistance service geldt in geval van pech en wel gedurende 12 maanden aansluitend op de datum van uitvoering van de onderhoudsbeurt. Peugeot Assistance staat dag en nacht – 7 dagen per week – gereed om u in geval van pech snel weer op weg te helpen, waar u ook strandt in geheel Europa: onder normale omstandigheden is na uw oproep binnen 30 minuten professionele hulp ter plaatse.

Hulp bij autopech

Indien u door autopech (inclusief lekke band, vergeten of zoekgeraakte contactsleutel, lege brandstoftank of verkeerde brandstof) niet verder kunt rijden of doorrijden (extra) schade kan veroorzaken, zorgt Peugeot Assistance ervoor dat, na uw telefonische melding, zo snel mogelijk (meestal binnen 30 minuten) hulp ter plaatse is. De kosten voor het ter plaatse opheffen van de storing of – indien dat niet mogelijk is – het afslepen van uw auto naar het dichtstbijzijnde Erkend Peugeot Servicepunt komen voor rekening van Peugeot Assistance, de reparatie- en herstelkosten van uw auto komen voor uw rekening.

Vervangende auto
Kan de auto niet op de dag van stranding gerepareerd worden, dan heeft u voor de duur van de reparatie met een maximum van 1 dag recht op een vervangende auto. Wij wijzen u erop dat autoverhuurbedrijven vaak een creditcard vragen als waarborg en dat de bestuurder van de huurauto doorgaans ouder moet zijn dan 21 jaar.

Taxikosten
Peugeot Assistance vergoedt de kosten van eventueel noodzakelijk vervoer per taxi tot maximaal € 50,- inclusief btw.

Uitsluitingen

Peugeot Assistance zal de eerder genoemde kosten niet voor haar rekening nemen indien deze:

  • Het gevolg zijn van een ongeval (meestal is dit risico op de autopolis gedekt)
  • Het gevolg zijn van opzet of nalatigheid of een externe oorzaak anders dan genoemd bij “Hulp bij pech”
  • Ontstaan zijn door diefstal van de auto of onderdelen, resp. door inbeslagname door de overheid
  • Ontstaan zijn bij deelneming aan wedstrijden of inzet bij rampen e.d.
  • Veroorzaakt zijn door/tijdens binnenlandse onlusten e.d., aardbevingen of andere gevallen van overmacht
  • Ontstaan bij taxi’s en verhuurde auto’s.

Hulp inroepen is heel eenvoudig

Voor hulpverlening belt u +31(0)800 023 17 33. Wanneer u dit nummer vanuit het buitenland belt en u krijgt geen contact, bel dan +31(0)20 654 55 36.

+31(0)800 023 17 33
Vanuit het buitenland: +31(0)20 654 55 36

Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door verder te gaan, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.  Meer informatie >>