100% onderhouden kwaliteitslabel

Wij geloven dat de auto een belangrijke rol speelt in je leven. En dat je op die auto moet kunnen vertrouwen. Bij Autobedrijf Van Tilborg is de informatie over het onderhoudsverleden van een auto bij aankoop van die gebruikte auto helder. Toch hebben wij ons aangesloten bij Stichting 100% onderhouden.

Eerlijk oordeel over een sluitende onderhoudshistorie

100% onderhouden is een kwaliteitslabel waaraan je direct een goed onderhouden auto kunt herkennen. Zie je een auto met dit label? Dan weet je dat die auto een sluitende onderhoudshistorie heeft en gecontroleerd is door een expert. Dit maakt je keuze een direct een stuk gemakkelijker. Bij Autobedrijf Van Tilborg hebben we een expert in dienst die is opgeleid volgens de normen van 100% onderhouden. Deze expert mag het label toekennen. De stichting controleert dan weer of wij ons in de praktijk aan de strenge voorwaarden houden. Op deze manier garanderen we uw zekerheid.

Zekerheid voor autokopers

Wanneer je een auto koopt met een 100% onderhouden label, dan is de kans op onverwachte onderhoudskosten of stilstand een stuk kleiner. Kortom: 100% onderhouden is de nieuwe zekerheid op het gebied van auto-onderhoud.’

Alle zekerheiden op een rij

  • Deze auto heeft een transparante onderhoudshistorie.
  • Het onderhoud is in het verleden op tijd en volledig uitgevoerd.
  • Het onderhoud is áltijd uitgevoerd volgens het schema van de fabrikant.
  • De onderhoudshistorie is gecheckt en beoordeeld door een gecertificeerde 100% onderhouden expert.
  • De autobedrijven die deelnemen aan 100% onderhouden staan onder toezicht van de stichting.
  • De geldigheid van dit kwaliteitslabel kunt u checken op 100procentonderhouden.nl.
  • De Stichting 100% onderhouden is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is van door het autobedrijf of derden ingevoerde onjuiste gegevens.

Meer informatie

Wilt u meer informatie/advies omtrent 100% Onderhouden? Bel dan naar (0418) 51 22 18, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in.

Bel (0418) 51 22 18
Stuur een e-mail